V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

SİSTEM ÇÖZÜLEMİYOR HATASI

cihan537

Yeni Üye
Kolay gelsin iyi çalışmalar, v11 programında sürekli sistem çözülemiyor hatası alıyorum. aynı proje tekrar tekrar düzeltmeler yaptığın halde hata veriyor geometrik kontrolde hiç bir hata yokken analiz yapılırken hata veriyor, problem olan noktayı gerekirse silip tekrar çiziyorum bu sefer farklı bir farklı katta yine aynı hatayı alıyorum, bu problem özellikle son sürümde çok fazla vermeye başladı. lütfen yardımcı olur musunuz.

Ekli dosyalar

Perde boyut oranını sağlayan elemanları poligon kolon olarak tanımlamayınız.
S14 ve S15 poligon kolonlarını perde olarak tanımlayınız.
S15 kolonundaki diş kısa perde olarak tanımlanmalı. kısa ve uzun kola sahip olan perde grup yapılmalı.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Perde uçlarında trimleme olanağı yoktur. Çizimleri aldıktan sonra 2b düzenleme araçları ile trimleme yapabilirsiniz.

Merdiven perdesinin önünü kirişle bağlamanızı öneririm.

Düzeltmeleri yaptıktan sonra analiz yapılamazsa projenizin düzeltilmiş halini ekleyiniz.

1777986918236.png

Perde boyut oranını sağlayan elemanları poligon kolon olarak tanımlamayınız.
S14 ve S15 poligon kolonlarını perde olarak tanımlayınız.
S15 kolonundaki diş kısa perde olarak tanımlanmalı. kısa ve uzun kola sahip olan perde grup yapılmalı.

Perde uçlarında trimleme olanağı yoktur. Çizimleri aldıktan sonra 2b düzenleme araçları ile trimleme yapabilirsiniz.

Merdiven perdesinin önünü kirişle bağlamanızı öneririm.

Düzeltmeleri yaptıktan sonra analiz yapılamazsa projenizin düzeltilmiş halini ekleyiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 61240
TEŞEKKÜRLER KOLONLARI PERDEYE ÇEVİRİNCE PROBLEMLERİM ÇÖZÜLDÜ ONLARI O ŞEKİLDE YAPMAMIN SEBEBİ PERDEDE TRİM OLMAMASIYDI. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA PERDE TRİMLEME ÖZELLİĞİDE KAZANDIRIRSANIZ PROGRAMA BİZİM İÇİN DAHA PRATİK OLACAKTIR.

Geri