V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Saplama kiriş boyutları

Açıklığı 120 cm olan kat holüne 25/35 boyutlarında saplama kiriş yapılabilir mi? Ben programda yaptım ve döşeme hatası vermedi. Sebebi nedir?

neden yapılmasın. yapılmasında bir neden vardır mutlaka. zorunlu değilse yapılmaması evladır. saplanan kiriş yüksekliği saplamayı taşıyan kiriş yüksekliğinden fazla olmamalıdır.

Evet fakat yönetmeliğe aykırılıktan geri döndü projem. Bende yönetmelik ile cevap vermek istediğim için sizlere sormak istedim.

Döşeme kiriş ilişkisi 1/3 , 35/3. =11,667 25/35 kirişin irtibatlı olduğu döşeme kalınlıkları bu değerden çok değilse yönetmelik açısından bir sorun yoktur

yönetmeliğin neresinde yazıy0rmuş. yönetmelik 2018 bölüm 7.4 (b) bendi kiriş yüksekliği döşeme kalınlığının 3 katından ve 300 mm den az olamaz. (d) bendi kiriş genişliği ve yüksekliği ile ilgili olarak yukarıda (a), (b) de belirtilen sınırlamalar, çerçeve kirişlerine kolon-kiriş düğüm noktaları dışında SAPLANAN ikincil kirişler için zorunlu değildir. kimden döndüyse gösterin yönetmeliği.

yönetmeliğin neresinde yazıy0rmuş. yönetmelik 2018 bölüm 7.4 (b) bendi kiriş yüksekliği döşeme kalınlığının 3 katından ve 300 mm den az olamaz. (d) bendi kiriş genişliği ve yüksekliği ile ilgili olarak yukarıda (a), (b) de belirtilen sınırlamalar, çerçeve kirişlerine kolon-kiriş düğüm noktaları dışında SAPLANAN ikincil kirişler için zorunlu değildir. kimden döndüyse gösterin yönetmeliği.
Tamamdır çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu

Geri