01/10/2026’dan sonra fiyatlar güncellenecektir.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

sistem çözülemiyor veya öteleme fırlaması

omercolak60

Yeni Üye
sistem şuanda çözülüyor. s09 kolonu 35/70 tasarlandı. yönünü değiştirdiğimizde 70/45 yaptığımızda sistem çözülemedi diyor. başka bir sorunda p15 perdesini 25cm'den 30cm kalınlığa çıkarınca ötelemeler fırlıyor. hata nerede bulamadım. yardımcı olabilecek varmı.

Ekli dosyalar

Projeniz gönderdiğiniz hali ile ve kolon boyutları değiştirildikten sonra da analiz yapılabiliyor.
Kolon boyutlarını değiştir komutu kullanabilirsiniz.
"Kolon boyutlarını ters çevir" opsiyonunu seçin ve kısa kenar doğrultusunu "45cm" yaparak kolon boyutları düzenleyin
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
1789976854959.png

Yardım sayfasını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Yasin bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. kolon boyutunu ters çevirince evet problem olmuyor ama bahsi geçen kolonu çevirip 35cm yerini 45 yapınca veriyor sistem çözülemiyor hatasını. bu kolonu 45/70 olarak çevirip analiz yaparmısınız ? o kolonu örnek olarak verdim. başka bi yerlerde de değişiklik yapınca sistem çözülemiyora düşüyorum.

öteleme konusunda da küçük bi değişiklik yapınca büyük bir öteleme farkı olmamalı asıl sorum oydu. x ve y yönünde 30-50 civarında öteleme şuanda ama basit bi değişikliklik ile 90lara fırlıyor. anormal bir durum.

Geri