Erhan M.
Kıdemli Üye
Re: ideCAD Statik IDS v1O Hakkında sorularım
Sihirbaz modelinizde perde olup olmadığını kontrol etmiyor. Seçtiğiniz süneklik düzeyi ve hesaplanan BYS'ye göre taşıyıcı sistem tipini seçtiriyor.
Geometri kontrolünde bu durum kontrol edilerek seçilen yapı tipi model ile uyumlu olup olmadığı denetlenebilir. Belki gelecek güncellemelerde eklenir.
servany2":2eql2ovo' Alıntı:nurgulkaya":2eql2ovo' Alıntı:Merhaba;
Programda sihirbazı takip etmeniz halinde Tablo 4.1'den R seçimi yaparken programın asmolen döşeme içeren tipleri kapalı hale getirdiğini görebilirsiniz. Sihirbazı adım adım takip etmeniz halinde durumu siz de gözlemleyeceksiniz.
İyi Çalışmalar.
merhaba nurgül hanım ekliyeceğim deneme projesinde dts 1 de r katsayısına sihirbaz izin veriyor inceleyebilirsiniz sistemde perde olmamasına rağmen,( madde 4.3.4.3)
amacım sizleri eleştirmek değil lütfen yanlış anlamayın beni gördüğüm kısımları belirtmek istedim
Sanırsam sihirbazın amacı bu işte tecrübeli büyüklerimizi değilde ortalama bi kullanıcıyı denetlemek, ideyapı kullanıcılarını düşünüyor herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen bu konuda hepinize teşekkür etmek gerekir
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Sihirbaz modelinizde perde olup olmadığını kontrol etmiyor. Seçtiğiniz süneklik düzeyi ve hesaplanan BYS'ye göre taşıyıcı sistem tipini seçtiriyor.
Geometri kontrolünde bu durum kontrol edilerek seçilen yapı tipi model ile uyumlu olup olmadığı denetlenebilir. Belki gelecek güncellemelerde eklenir.