K KARKAS MÜHENDİSLİK Yeni Üye 23 May 2025 #1 V11.16 yı güncelledikten sonra taban lehvasında geometri kontrolü hatası alıyorum. hesaplarının hepsi kurtardığı halde bu hatayı alıyorum
V11.16 yı güncelledikten sonra taban lehvasında geometri kontrolü hatası alıyorum. hesaplarının hepsi kurtardığı halde bu hatayı alıyorum
K KARKAS MÜHENDİSLİK Yeni Üye 24 May 2025 #3 miralay' Alıntı: Geometri kontrolünü de sağlamalısınız. Genişletmek için tıkla ... hepsini sağlıyor ancak yine de aynı hatayı veriyor raporda
miralay' Alıntı: Geometri kontrolünü de sağlamalısınız. Genişletmek için tıkla ... hepsini sağlıyor ancak yine de aynı hatayı veriyor raporda
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 24 May 2025 #4 Ökkeş Zor' Alıntı: hepsini sağlıyor ancak yine de aynı hatayı veriyor raporda Genişletmek için tıkla ... Projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ökkeş Zor' Alıntı: hepsini sağlıyor ancak yine de aynı hatayı veriyor raporda Genişletmek için tıkla ... Projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.