B bagcihan Etkin Üye 3 Eki 2019 #1 Merhabalar, tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam da çözemedim yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar, tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam da çözemedim yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 3 Eki 2019 #2 Re: Tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam çözemedim Merhaba Önerilerim: --Radye temelde ilave donatı yetersizlik görülmekte donatı çapını artırın, -- Madde 4.9.1.3.b detayını yapabilecekseniz bu maddeyi kullanın yapamayacaksanız 4.8.1.3.a kullanın. --(B) hatalarını da düzeltin, --Merdiven mesnetlemesini düzeltin. --Asansör makinesini nereye koyacaksınız? Ünver ÖZCAN
Re: Tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam çözemedim Merhaba Önerilerim: --Radye temelde ilave donatı yetersizlik görülmekte donatı çapını artırın, -- Madde 4.9.1.3.b detayını yapabilecekseniz bu maddeyi kullanın yapamayacaksanız 4.8.1.3.a kullanın. --(B) hatalarını da düzeltin, --Merdiven mesnetlemesini düzeltin. --Asansör makinesini nereye koyacaksınız? Ünver ÖZCAN
B bagcihan Etkin Üye 4 Eki 2019 #3 Re: Tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam çözemedim dediğiniz önerileri uyguladım fakat sonuç değişmedi. Sizde düzeldi mi ?
Re: Tasarımımda temelde hata alıyorum ne yapsam çözemedim dediğiniz önerileri uyguladım fakat sonuç değişmedi. Sizde düzeldi mi ?