V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

TBDY 2018 7.6.5.2.a.

Merhabalar, perde detayında 3.5cm paspayı varken neden 8lik etriyeden kaynaklı bir diğer kol atılmıyor? 7.6.5.2.a. sadece zayıf yön için mi bakılıyor? Y yönünde 5 kol olmasına rağmen X yönünde 2 kol var gibi.

perde baslık.pngperde baslık 7-6-5-2-a.pngTBDY

Perde başlıklarında boyuna çiroz donatısı çizimleri otomatik olarak yapılmamaktadır. İstek olarak notlarımızda kayıtlıdır.
2B çizim düzenleme araçları ile çizilebilir veya Ø10 çaplı etriye kullanırsanız 30cmlik perde de boyuna yönde çiroz ihtiyacı çıkmayacaktır.

Perde başlıklarında boyuna çiroz donatısı çizimleri otomatik olarak yapılmamaktadır. İstek olarak notlarımızda kayıtlıdır.
2B çizim düzenleme araçları ile çizilebilir veya Ø10 çaplı etriye kullanırsanız 30cmlik perde de boyuna yönde çiroz ihtiyacı çıkmayacaktır.
Yasin Bey, teşekkürler. Bu düzenleme gayet iyi olacaktır. Ben şimdilik 10luk etriyeye dönüyorum.

bu arada bu tip notlarınız arasında olan ancak henüz v11.11'de olmayan özellikler hesaplar hakkında ulaşabileceğimiz bir konu başlığı var mı? yoksa karşımıza çıktıkça sorarak öğrenmemiz mi gerek? aslında bir liste falan olsa güzel olur detaylıca bakma fırsatımız olur.

ts500 ve tbdy 2018 yardım sayfalarını detaylıca inceleyebilirsiniz. Kullanıcı denetiminde olan parametreler ve otomatik olarak uygulanmayan maddeler açıkça belirtilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
keşke tek bir sayfa olsa da CTRL+FIND diyebilsek böyle samanlıkta iğne arayarak pek bir şeye ulaşamam ya da yönlendirmenizi yanlış anlamışımdır.

Geri