V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

toolbarı arama sorunu

ben laptop kullanan biriyim. ofiste 2. monütörü takıyorum. ekranı genişletiyorum. daha sonra diğer ekranı çıkartıp laptoptan çalıştığımda menü toolbarları bazen hiç ekranda olmuyor. genişletilmiş ekran da mı kalıyor ne oluyor anlamıyorum. ama bazı toolbarları bulamıyorum. bu sorunu tek ben yaşamıyorumdur değil mi ?

Kullandığınız harici ekranda farklı bir çözünürlükte çalışırken (büyük ihtimal daha yüksek bir çözünürlük) toolbar konumları kaymış olabilir.
Harici ekranı iptal ettiğinizde çözünürlük değiştiği için toolbarlar ekranda gözükmüyor olabilir.
Program ayarları sıfırlanarak bu durum çözülebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

sorun çözüldü ama çok geçici bir çözüm oldu. ayarlarımı tekrar yaptım. tekrar çift monitör çalıştım bir bakıyorum yine aynı sorun. sürekli ayarları sıfırlarsam kendime has bir projem kalmıyor.. yokmu ya köklü bir çözüm.

Aşağıdaki bilgileri forumdan veye teknik destek portalından bize iletirseniz sorununuzu incelenmek üzere notlarımıza alacağım.
Hangi versiyon kullanıyorsunuz?
Kullandığınız monitörlerin model ve çözünürlüklerini yazar mısınız.
idecad programında ayarları sıfırladıktan sonra hangi ayarlarını değiştiriyorsunuz.
İki monitör üzerinde çalışırken bu işlemleri yaparken cep telefonu ile video kaydı alıp gönderebilirseniz hata oluşturan senaryoyu daha rahat tespit edebiliriz.

Geri