Toplu değişiklik tüm özellikleri etkiler mi?

ustun

Tanınmış Üye
Birden fazla objeyi seçip, obje ayarlarına girip bir parametreyi değiştirdiğinizde sadece değiştirdiğiniz parametre değeri mi güncellenir yoksa diğer ayarlarda da değişiklik olur mu?

İdeCAD Statik programında herhangi bir döşeme, kiriş, kolon, perde ve temel eleman türündeki birden fazla elemanlarda statik unsurlardan farklı (yazı tipi, yazı rengi ve katman rengi gibi özellikler) topluca değişiklik yapmak için her eleman grubunda ayrı ayrı olacak şekilde elemanların hepsi seçip "CTRL + E" tuşuna basıp seçtiğim elemanların statik unsurlardan farklı özelliklerinde topluca değişiklik yapıyorum. Bazen seçtiğim elemanlar birbirinden farklı statik özelliklere sahip olabiliyor. Bu elemanlarda statik unsurlardan farklı özellikleri değiştirildiği zaman bu elemanların statik unsur özellikleri ortak bir duruma (bu elemanlarda hepsinin aynı olması durumuna) gelir mi?
 
Diğer ayarlarda değişiklik olmaz
Birden fazla objeyi seçip, Obje ayarlarına girip bir parametreyi değiştirdiğinizde sadece değiştirdiğiniz parametre değeri güncellenir.
 
Geri
Üst