V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Uyumsuz dosya versiyonu hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nurhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nurhan

Yeni Üye
Selamlar, 5.511 versiyon ile çizdiğim mimari projeyi 7.018.1 versiyon program ile açamıyorum. (Uyumsuz dosya versiyonu. Bu dosyayı açmak için güncellenmiş bir program versiyonu kullanın) hatasını alıyorum.. Üst versiyon ile tüm alt versiyonları açamıyormuyuz acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..

Evet kesinlikle eminim ve bu problemi daha önce de yaşamıştım. Dwg yapıp yeniden tasarlamıştım. Bu proje büyük olduğundan bu işlemi yapmam bukez zor.

Teknik servisimize gönderdiğiniz projenizi inceledik. Çizildiği versiyon 5.14 görünüyor.
Not: 5.14 versiyonunda yapılmış projeler kırık versiyonda yapılmış olma ihtimali dolayısıyla 7 versiyonunda açılamazlar...

Direkt açmanız teknik olarak mümkün değil .
Multi lisans kullanmanın yöntemi satın almaktır. Koşullar için lütfen Bursa ofisimizle irtibat kurunuz.

Ekteki proje direkt olarak açıldı, versiyonu 5.511 olarak biliyorum. Bana da mail ortamında eski çalıştığım yerden geliyor proje. Şuanda çalışmakta olduğum yerde 7 versiyon ile tadilat yapma amaçlı bu proje bana gönderildi. Durum biraz karışık gibi ama açıklamamı istediğiniz bir durum var ise size mail olarak telefon numaramı yollamıştım. Çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Açmaya çalıştığınız proje sizin kullandığınız programdan daha üst versiyonla yapılmışsa açamazsınız. Projenizi alt versiyon olarak kaydettim. Ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Geri