Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
x-y yönünde göreli öteleme yüksek sistem rijitliğini artırın hatası alıyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Ekteki dosyada çelik bir yapıda göreli kat ötelemesi hatası alıyorum ne yaptıysam gideremedim. bu konuda yardımcı olacak tavsiye edebilecek bir arakadaşım varmıdır. Selamlar. Saygılar.
Merhaba arkadaşlar.
Ekteki dosyada çelik bir yapıda göreli kat ötelemesi hatası alıyorum ne yaptıysam gideremedim. bu konuda yardımcı olacak tavsiye edebilecek bir arakadaşım varmıdır. Selamlar. Saygılar.
Sisteme yatay ve düşey çaprazlar ile stabilite elemanları ekleyiniz. Aşağıda gösterdiğim gibi tüm kolonların olduğu akslarda bu şekilde çaprazlı çerçeveler onları da birbirine bağlayan stabilite elemanları oluşturmalısınız. Mevcut durumda sistem yeterince rijit değil.
Oğuzcan bey merhaba, sisteme y yönünde çatıdan 1mt aşağıya stabilite kirişleri koydum ve çaprazları artırdım. y yönünde yine göreli öteleme yüksek ve sistem rijitliğini artırın mesajı alıyorum. Teşekkür ederim.