V11'i Online Satın Alın

Yüksek Katlı Yurt Projesi inceleme Acill

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan loggen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

loggen

Yeni Üye
Merhabalar, benim için bu ölçekte ilk deneyimim olacak olan yurt projesine rica etsem siz büyüklerim de bir göz atabilir mi ? Gözümden kaçan veya eksik gördüğünüz noktalar ?
Özellikle:
-Poligon kolonlar
-Katlar arasında (3-8 ve 13.) tek taraftan kolon daraltmaları
ve sizlerin dikkatinizi çeken noktalar varsa lütfen belirtebilir misiniz ?
Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

mevcut link te güvenlik uyarısı alınıyorsa ( bir arkadaşım öyle söyledi) yeni bir yükleme daha yaptım , dosyayı açamadığınızı bu yüzden görüşlerinizi paylaşamadığınızı düşünüyorum mevcut link i ekliyorum ..
Teşekkürler iyi çalışmalar..

Merhaba

ÖNERİLERİM:
1- Kolon ve perdeler; alt katlarda kolon ve perde alnının dışına çıkmadıysa sorun yok,
2- Panellere merdiven yükü girilmeli,
3- Binada asansör kulesi yok mu?
4- çatı katında duvar yükleri yoksa duvar yüklerini kaldırın, bütün duvar yüklerini kontrol edin,
5- nervür kirişlerinde ben olsam kolon genişliği kadar yapardım,
6- Yangın merdiveninde: ara kat sahanlığını ara kat kirişi koyup mesnetleyin,(ara kat kirişi mescidin ortasına gelir pencere durumlarını dikkate alın.)
7- EK kalıp pl da kirişini düz yapın (1), kirişler kolonu ortalasın (2),şaft boşluklarını asmonelin durumunu dikkate alarak bırakın,
8- Bodrum katlardaki merdivenlerin yüklerini alın,
9- 2. ve 1. bodrumda aşağı iniş merdiven boşlukları ve yangın merdiveni boşlukları bırakılmamış.

Kolay gelsin
Ünver ÖZCAN
EK:

Ekli dosyalar

• kalıp pl.png
    kalıp pl.png
    246.7 KB · Görüntüleme: 3,523
Önerilerinizin her bir maddesini teker teker irdeleyerek atladığım bir kaç noktayı fark ettim. İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim Ünver Bey

Geri