Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Yüksek Katlı Yurt Projesi inceleme Acill

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan loggen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

loggen

Yeni Üye
Merhabalar, benim için bu ölçekte ilk deneyimim olacak olan yurt projesine rica etsem siz büyüklerim de bir göz atabilir mi ? Gözümden kaçan veya eksik gördüğünüz noktalar ?
Özellikle:
-Poligon kolonlar
-Katlar arasında (3-8 ve 13.) tek taraftan kolon daraltmaları
ve sizlerin dikkatinizi çeken noktalar varsa lütfen belirtebilir misiniz ?
Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

mevcut link te güvenlik uyarısı alınıyorsa ( bir arkadaşım öyle söyledi) yeni bir yükleme daha yaptım , dosyayı açamadığınızı bu yüzden görüşlerinizi paylaşamadığınızı düşünüyorum mevcut link i ekliyorum ..
Teşekkürler iyi çalışmalar..

Merhaba

ÖNERİLERİM:
1- Kolon ve perdeler; alt katlarda kolon ve perde alnının dışına çıkmadıysa sorun yok,
2- Panellere merdiven yükü girilmeli,
3- Binada asansör kulesi yok mu?
4- çatı katında duvar yükleri yoksa duvar yüklerini kaldırın, bütün duvar yüklerini kontrol edin,
5- nervür kirişlerinde ben olsam kolon genişliği kadar yapardım,
6- Yangın merdiveninde: ara kat sahanlığını ara kat kirişi koyup mesnetleyin,(ara kat kirişi mescidin ortasına gelir pencere durumlarını dikkate alın.)
7- EK kalıp pl da kirişini düz yapın (1), kirişler kolonu ortalasın (2),şaft boşluklarını asmonelin durumunu dikkate alarak bırakın,
8- Bodrum katlardaki merdivenlerin yüklerini alın,
9- 2. ve 1. bodrumda aşağı iniş merdiven boşlukları ve yangın merdiveni boşlukları bırakılmamış.

Kolay gelsin
Ünver ÖZCAN
EK:

Ekli dosyalar

• kalıp pl.png
    kalıp pl.png
    246.7 KB · Görüntüleme: 3,523
Önerilerinizin her bir maddesini teker teker irdeleyerek atladığım bir kaç noktayı fark ettim. İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim Ünver Bey

Geri