Yay Formunda yapılan Perdeleri Birleştirebiliyor Muyuz?

EAydoğan

Yeni Üye
Merhabalar iyi çalışmlar,
Yay formunda perde oluşturmak için çizgisel olarak yay çizerek perde duvara dönüştürdüm. Bu dönüşüm sırasında parça sayısı soruyor ve verdiğim sayıya göre parçalara ayırıyor. Yeni oluşan objeler perde olarak görünse de perde şartını (1/6) sağlamayan elemanlar oluşuyor. Bu da geometri kontrolünde hata olarak karşıma çıkıyor. Bu perdeleri parçalı olarak oluşturduktan sonra geri birleşim yapabiliyor muyum? Bir de perde üstüne eğimli yapabiliyor muyum? (Örneğin 3metre yüksekliğinde ki bir perdenin sol üst köşe kotu 3metre, sağ üst köşe kotu 2 metre şeklinde)
 
perde şartını (1/6) sağlamayan elemanlar oluşuyor. Bu da geometri kontrolünde hata olarak karşıma çıkıyor. Bu perdeleri parçalı olarak oluşturduktan sonra geri birleşim yapabiliyor muyum?
Bodrum/subasman perdesi ise "Subasman / tüm katlarda devam etmeyen perde" opsiyonu seçilmelidir.
Bodrum/subasman perdesi değil ise bu perdeler perde grubu yapılabilir fakat en az bir kol perde boyut koşulunu(1/6) sağlamalıdır

1678893367070.png

perde üstüne eğimli yapabiliyor muyum? (Örneğin 3metre yüksekliğinde ki bir perdenin sol üst köşe kotu 3metre, sağ üst köşe kotu 2 metre şeklinde)
Böyle bir olanak yok. İstek olarak notlarımızda kayıtlıdır. Çizim aldıktan sonra 2B çizim düzenleme araçları ile düzenleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst