Faruk Altun
Üye
ampartman yapamıyor musunuz?
Yaptım yaptım öyle yaptım her tarafından 50 şer cm ampatman yaptım. Sistem şu an kurtarıyor ben acaba başka bir şekilde çözümleyebilir miyim diye sormak istemiştim.ampartman yapamıyor musunuz?
BU DEĞERLER KESİNLİKLE UYUMSUZ ZEMİN SINIFINA GÖRE. ETKİLEŞİME DEVAM EDİN BENCE. BİR YERDE BİR HATA VAR. İŞİNİ BİLEN BİR UZMAN BÖYLE BİR ZEMİN DE DEĞER VERMEK YERİNE DOĞRUDAN İYİLEŞTİRME ŞART DEMESİ GEREKİRDİ. BAŞKA UZMANLARDAN DA BU KONUDA KESİNLİKLE FİKİR ALIN.ben binanın nasıl oturacağını ölçüleriyle beraber verip kaç metre gömdüğümü ve binanın kaç katlı olduğunu söylüyorum, bana ona göre değer veriyor yani bana etkileşimli olarak bu değerleri veriyor
merhaba iyi çalışmalar. projede zemin taşıma gücü yetersiz hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz.
Dosyayı açtığınızda analiz yaptırınızmerhaba iyi çalışmalar. projede zemin taşıma gücü yetersiz hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz.
çözümünüz için teşekkür ederim ama malesef hiçbir yere taraftan ampatman çıkmamam gerek bir taraf bitişik diğer taraflarda yola sıfır olduğu için. başka bir şekilde çözebilir miyim.Dosyayı açtığınızda analiz yaptırınız
üç cephede çıkma olduğu hesabıyla temel 60 cm çıkmada kurtardı. (yazılmadığı için yapılabileceğini zannettim). Başka türlü çözüme gelinceDosyayı açtığınızda analiz yaptırınız
çözümünüz için teşekkür ederim ama malesef hiçbir yere taraftan ampatman çıkmamam gerek bir taraf bitişik diğer taraflarda yola sıfır olduğu için. başka bir şekilde çözebilir miyim.
Projenize bakmadım, ancak duvar kalınlıklarını küçültme veya yerinde uygulamak kaydıyla tuğla duvar yerine gazbeton duvar kullanarak hesabı tekrar deneyebilirsinizçözümünüz için teşekkür ederim ama malesef hiçbir yere taraftan ampatman çıkmamam gerek bir taraf bitişik diğer taraflarda yola sıfır olduğu için. başka bir şekilde çözebilir miyim.