V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

ZF Zemini için Spektrum Değerlerini txt olarak Alırken Program kapanıyor

Merhaba,

ZF zemin sınıfı için programa tanımlanması gerekilen SaR(T) ve T değerleri excel formatında mevcut. Txt formatına aktarıp İdecad üzerinden import etmeye çalışıyorum ama program kapanıyor. Aktardığım import menüsünde değerler görünmesine rağmen tamam deyip çıktığım zaman, spektrum nokta değerleri görünmüyor ve eğri de çizilmiyor. Tekrar tamam dediğim zaman ise program kapanıyor . Ondalıklı sayıları nokta ile ayırıp deniyorum aynı durum devam ediyor.

Nasıl aktarım yapabilirim?



Screenshot_1.pngScreenshot_2.png
 
Merhaba
Linkte bulunan örneği inceleyebilirsiniz. Sonuç almazsanız,10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile proje dosyasını ve spektrum değerlerinin bulunduğu dosyaları ekleyerek, teknik destek talebinde bulunun.
İyi çalışmalar
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Acaba ondalık basamağı olarak nokta yerine virgül kullanmış olmanız soruna sebep oluyor olabilir mi? Tüm virgülleri hızlıca noktaya çevirmek için CTRL+H tuş kombinasyonu ile bul ve değiştir komutuyla değiştirebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Ondalıklı sayıları nokta ile ayırıp ,üst bilgi satırını 1 yapınca eğriyi çizdi. Sorun çözüldü.
 
Geri
Üst