merhaba iyi günler projenin dwg halini paylaşabilir misiniz
Projeyi idecad üzerinden açmaya çalışıyorum. Dosya bulunamadı uyarısı alıyorum. Mail adresi versem siz bana direkt dwg dosyasını gönderebilir misinizYukarıdaki projede dwg dosyasının import edilmiş hali paylaşılmıştır. DWG olarak kullanmak istiyorsanız proje içinden dwg export edilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Yapının zati ağırlıkları , yani kolon, kiriş, döşeme ve temel gibi taşıyıcı sistemin kendi ağırlığı otomatik olarak hesaplanır ve analizde dikkate alınır.program betonarmeden kaynaklı beton ve çeliğin ağırlığını sabit yük hesabına ekliyor mu bizim mi girmemiz bekleniyor ?

Kullanıcı tanımlı kısmını nasıl değiştirebilirim ? Polipropilenle ilgili bir sekme bulunmamakta çünkü. Diğer bir sorum buradaki radyede asansör kuyusu mevcut temel kuyunun olduğu yerde kırılıyor ve aşağı doğru bir kademe daha çıkma yapıyor. Kesit görselini ekledim bu şekilde değişik geometrideki radyeleri programa nasıl modelleyebiliriz ?