Merhaba, çizdiğim projede temel donatısı yetersiz hatası veriyor. Donatı çapını artırıyorum düzelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾Alt katta aşırı donatı veriyor bir üst katta da fazlaca azaltıyor imalatta bunu yapmak çok zor oluyor. ( Not : Rijit olmayan 2 adet bodrum katı var bu yüzden normal kat olarak tanımladım. ) Yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾Projedeki hatalar konusunda yardım ederseniz sevinirim. İnş.Müh.Mustafa MUSLU
Devamını Oku ⇾Normal analizde herhangi bir sorun yaşamadığımız su basman kolonlarında(genelde iki yönde perde ile tutulu olmayan) doğrusal performans analizinde gevrek kırılma ile karşılaşıyoruz,bu konuda programa yönelik...
Devamını Oku ⇾merhaba zemin katında subasmanla ilgili bilgi almak istiyorum teşekkürler
Devamını Oku ⇾merhabalar. eklemiş olduğum projede radye donatı yetersizliğini çözemedim yardımcı olur musunuz? dört köşe kolonda da zımbalama hatası alıyorum. zımbalama donatısı tanımladım o hatalar giderildi faka radyeyi...
Devamını Oku ⇾5 katlı yapıda 2. katta S10 kolon için kesme güvenliği hatası alıyorum. Sorun için yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾https://forums.idecad.com.tr/forum/threads/v10-94-deneme-s%C3%BCr%C3%BCm%C3%BCn%C3%BC-indirin.12337/#post-49707
Devamını Oku ⇾temeli büyüttüğüm yönlerde ampatman yapabiliyorum sadece çünkü diğer kenarlar bitişik nizam ancak temeli ne kadar büyüttüysem de sorunu aşamadım yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾Merhabalar, projemde temel kısmında 12-13cm ara ile donatı alıyorum. 55ton donatı bu yapı için uygun mu sizce yoksa gereğinden fazla mı? Önerilerinize açığım.
Devamını Oku ⇾ekte sunmuş olduğum projenin hatasız çözümünü yaptım, ancak bir anda 10 ton fazlalılık verdi sizlerrden ricam bi anormallik var lütfen yardımcı olurmusunuz. iyi çalışmalar.
Devamını Oku ⇾merhaba, projemiz de analizde ki hataları giderince yaklaşık bie 10 ton demir donatı fazlalığı oluştu. sizden ricam bir kontrol edebilirmisiniz. iyi çalışmalar.
Devamını Oku ⇾EN SON MİMARİ ONAYLANAN PROJEYE GÖRE STATİK PROJEDE SİSTEMİ KURDUK ANCAK ZEMİN DEĞERLERİNİDE GİRMEMİZE RAĞMEN BİR TÜRLÜ SİSTEM ÇÖZÜLEMEDİ HATALAR DA GİTMEDİ. LÜTFEN SİZDEN RİCAM SİSTEMİ KURTARABİLİRMİSİNİZ...
Devamını Oku ⇾Merhaba Projemde yaptığım Kaset döşemenin birinde Kiriş var diğerinde yok sizce hangisi daha uygun olur. ilk kez kaset yapıyorum.
Devamını Oku ⇾Merdiven oluştururken aldığım bu uyarının nedeni nedir acaba? Merdiven orta döner kısmını yaparken veriyor bu uyarıyı...
Devamını Oku ⇾Herkese iyi çalışmalar. Ek'de gönderdiğim proje de kaset döşemelerde donatı yetersiz hatası alıyorum. döşeme boyutları büyük olmamasına rağmen hatanın sebebi nedir? 10.94 sürüme yeni geçtim..
Devamını Oku ⇾Merhaba, daha önce 5 kat olarak projelendirilen ve temeli dökülen sonrasında 1 kat arttırılarak 6 kat olarak yapılması planlanan bir proje var elimde. Ancak 1 kat daha eklenince temel bir türlü kurtarmadı. Donatı...
Devamını Oku ⇾İyi günler 2 katlı basit bir yapı var. Mal sahibi binayı asmolen olmasını istiyor. Yeni deprem yönetmeliğinden sonra hiç asmolen yapı çözmedim. Sisteme 7 tane perde eklememe rağmen %75 koşulunu sağlamadı. Acaba...
Devamını Oku ⇾