tabi bu aynı zamanda göreli öteleme problemi de yaratmış bilginiz olsun bunu azaltacak sistemde eğer moment çerçevesi yapıyorsanız yönetmelikteki öteleme azaltma uygulana bilir yada çapraz, enkesit büyütme vb gibi yapıyı dahaçok tutacak önlemler almanızı tavsiye ederim
öncelikle bu şekilde bir döşeme tanımlamayın zaten çatıdan yük aktarımı gerçekleşiyor. eğer direk buraya gelecek bir sistem varsa ona uygun tanımlamayı yapınız.Burak Bey dediğiniz güncellemeleri yaptım. Geriye kalan çözemediğim hatalarım için dosyayı bir önceki mesajımda ekledim. Müsait olduğunuzda mesajıma ve dosyama bakabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 59406öncelikle bu şekilde bir döşeme tanımlamayın zaten çatıdan yük aktarımı gerçekleşiyor. eğer direk buraya gelecek bir sistem varsa ona uygun tanımlamayı yapınız.
alttaki şase olarak tanımladığınız kirişi 10 cm yukardan tanımlarsanız sorununuz çözülüyor birde genel olarak kalan hata olarak aldığınız narinlik bu konuda da çubukları stabilite kirişleri yada çaprazlarla bölerek narinlik değerlerini azalta bilirsiniz yada kesit büyütürseniz çözülecektir.
merhaba ilk müsaitim de ilgilenicemBurak Bey dediğiniz güncellemeleri yaptım. Geriye kalan çözemediğim hatalarım için dosyayı bir önceki mesajımda ekledim. Müsait olduğunuzda mesajıma ve dosyama bakabilir misiniz?