Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran kartı modeliniz ve tam program versiyonunuz nedir? Ya ekran kartınız çok eski bir kart, ya da uzaktan erişim/sanal makine üzerinden çalışıyorsunuz. Program, kullandığı gelişmiş opengl özelliklerini bulamıyor.
Program versiyonunuzu yazmamışsınız, hem ekran kartı sürücülerini, hem ideCAD'inizi (v8.029'a) güncelleyin. v8.029'da bu desteğe sahip olmayan ekran kartları ile de çalışılabilmesi için bazı değişiklikler yaptık, ancak ekran kartınız biraz eski bir model, (2008 yılına ait) sorunu aşsanız bile çok verim alamayabilirsiniz. Bu durumda güncellemeniz faydalı olur.
Ekran kartı tavsiyeleri için şu incelemeyi baz alabilirsiniz:
idecad 8 version kullaniyorum.kutuphane elemanlarinin bir cogu calismiyor;kurulumu kaldirdim yeniden yukledim degisen birsey yok.diger alt versiondan kutuphaneyi tasidim degisen birsey yok kutuphane elemanlari dosya disina aldim yine degisen birsey yok tekrar komple kaldirdim yeniden kurdum yine ayni hatayi aliyorum eleman yerlestirilemedi hatasi ile karsilasiyorum istedigim elemana ulasamiyorum bu problemi nasil cozerim.
saygilarimla