V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad 8 hata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pheruq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pheruq

Yeni Üye
İdecad 8 kullanmaktayım. Programı açtığımda ekteki hatayı almaktayım ve bex64 hatası verip program kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    138.6 KB · Görüntüleme: 5,343
Ekran kartı modeliniz ve tam program versiyonunuz nedir? Ya ekran kartınız çok eski bir kart, ya da uzaktan erişim/sanal makine üzerinden çalışıyorsunuz. Program, kullandığı gelişmiş opengl özelliklerini bulamıyor.

Program versiyonunuzu yazmamışsınız, hem ekran kartı sürücülerini, hem ideCAD'inizi (v8.029'a) güncelleyin. v8.029'da bu desteğe sahip olmayan ekran kartları ile de çalışılabilmesi için bazı değişiklikler yaptık, ancak ekran kartınız biraz eski bir model, (2008 yılına ait) sorunu aşsanız bile çok verim alamayabilirsiniz. Bu durumda güncellemeniz faydalı olur.
Ekran kartı tavsiyeleri için şu incelemeyi baz alabilirsiniz:

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

idecad 8 version kullaniyorum.kutuphane elemanlarinin bir cogu calismiyor;kurulumu kaldirdim yeniden yukledim degisen birsey yok.diger alt versiondan kutuphaneyi tasidim degisen birsey yok kutuphane elemanlari dosya disina aldim yine degisen birsey yok tekrar komple kaldirdim yeniden kurdum yine ayni hatayi aliyorum eleman yerlestirilemedi hatasi ile karsilasiyorum istedigim elemana ulasamiyorum bu problemi nasil cozerim.
saygilarimla

İyi Günler Ergün Bey, sorununuz hakkında Bursa ile iletişime geçtim. Team Viewer 8'i yükleyip Bursa ile irtibata geçerseniz soruna bakacaklar.

Geri