C CeyCey Etkin Üye 12 Eki 2023 #41 Şükrü Şahin' Alıntı: Hesap yapacaksın Genişletmek için tıkla ... excelde gözüken hesabı demi hd ekliyorsak hd yi bulup hs ise hs doğru mudur
Şükrü Şahin' Alıntı: Hesap yapacaksın Genişletmek için tıkla ... excelde gözüken hesabı demi hd ekliyorsak hd yi bulup hs ise hs doğru mudur
E erdigoksu Etkin Üye 2 May 2024 #42 Şükrü Şahin' Alıntı: Bir kere tanımlayıp "şablon proje" olarak kaydettim. toprak yükü olan projelerde hep aynı "şablon proje" kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... şablon projeyi paylaşma şansınız olur mu acaba?
Şükrü Şahin' Alıntı: Bir kere tanımlayıp "şablon proje" olarak kaydettim. toprak yükü olan projelerde hep aynı "şablon proje" kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... şablon projeyi paylaşma şansınız olur mu acaba?
Yasin TEZEL Uzman Üye 3 Tem 2024 #44 Perde toprak yükleri v11 de otomatik hesaplanır ve toprak yükü kombinasyonları oluşturulur Güncelleme yapmadıysanız demo üzerinden hesap yaptırabilir ve toprak yüklerini inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Perde toprak yükleri v11 de otomatik hesaplanır ve toprak yükü kombinasyonları oluşturulur Güncelleme yapmadıysanız demo üzerinden hesap yaptırabilir ve toprak yüklerini inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.