V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

eski yapıların performans değerlendirmesini

yusa

Üye
eski yapıların performans değerlendirmesini yapmak için olan etriye aralıkları ile projeyi tamamlayamıyorum . o olmadığı içinde analizim doğru olmuyor buradaki gibi ben sistemime nasıl işleyebilirim @2m proje @Yasin TEZEL

Ekli dosyalar

• 1 1 1.png
    1 1 1.png
    326.5 KB · Görüntüleme: 14
  • 2 2 2.png
    2 2 2.png
    322 KB · Görüntüleme: 14
eski yapıların performans değerlendirmesini yapmak için olan etriye aralıkları ile projeyi tamamlayamıyorum . o olmadığı içinde analizim doğru olmuyor buradaki gibi ben sistemime nasıl işleyebilirim

Kolon ayarları penceresinin "statik/betonarme" sekmesinde boyuna donatı bindirme ekini 2007 yönetmeliği olarak seçip normal analizi tekrarlayın. Daha sonra donatı tasarım ekranından donatı düzeninizi yapabilirsiniz.

1778590840959.png

Saygılarımla...

Burada program arayüzündeki tüm kolonlarda sıklaştırma olanağı sebebiyle bir durum oluşmuş ve tüm kolonlarda sıklaştırma uygulanıyor. Düzeltme için gereken not alınmıştır.

Bu noktada bir ekleme yapmak isterim. Açıklık donatılarının performans değerlendirmesinde bir etkisi bulunmuyor. Sıklaştırma bölgesi etriye aralığı önemlidir. Burada rapordaki gösterim için bu soruyu sorduğunuzu sanıyorum. Teknik destek portalından da size bu yönde bir cevap verilmişti.

Saygılarımla...

Geri