Projemde bütün eksiklikleri giderdim.Fakat göreli kat öteleme hatasını çözemedim.Hata verdiğinden sonra sisteme simetrik olarak yaklaşık 8 perde ekledim ama halen aynı hatayı veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam selamlar,Y yönünde göreli ötelemeleri
ilgili linki inceleyiniz.Hocam selamlar,
ZD zemin sınıflarında gerçekten göreli kat ötelemeleri tam bir kabus. Proje küçük ölçekli bir proje ancak yine de bu hatadan kurtulamıyorum. Ne gibi değişiklikler önerirsiniz?
ZD zemin sınıflarında gerçekten göreli kat ötelemeleri tam bir kabus. Proje küçük ölçekli bir proje ancak yine de bu hatadan kurtulamıyorum. Ne gibi değişiklikler önerirsiniz?

İlginiz için teşekkürler. K17 kirişinin bağlantısı hakkında yorumunuz nedir? S06 kolonun alt ucuna bağlanmasını mı önerirsiniz yoksa bu şekilde üst ucuna mı? Bu tarz kirişlerde düğüm noktası açısından neye dikkat etmemiz gerekiyor?Burada yapılabilecek en iyi çözüm taşıyıcı sistemi bu anlamda düzenlemek olacaktır. X ve Y yönünde çerçeveleri düzenlemek, kolon ve kiriş boyutlarını artırmak, gerekirse perdeli çözüm yapmak gibi çözümlere gidilebilir.
İlginiz için teşekkürler. K17 kirişinin bağlantısı hakkında yorumunuz nedir? S06 kolonun alt ucuna bağlanmasını mı önerirsiniz yoksa bu şekilde üst ucuna mı? Bu tarz kirişlerde düğüm noktası açısından neye dikkat etmemiz gerekiyor?