V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Perde Kesme Güvenliği Sağlanamıyor Uyarısı

Merhaba herkese kolay gelsin. Perde de kesme güvenliği sağlanamıyor uyarısı alıyorum . Tasarımı yüklüyorum yardımcı olabilir misiniz?
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Ünver bey tekrar merhana başa bir projemde de aynı hatayı aldım. Çözüm olarak hangi yolu izlemiştiniz acaba bende ona göre bir çözüm bulayım. çünkü bu son projelerimde cok karısma cıkıyor .

Ekli dosyalar

Ünver bey tekrar merhana başa bir projemde de aynı hatayı aldım. Çözüm olarak hangi yolu izlemiştiniz acaba bende ona göre bir çözüm bulayım. çünkü bu son projelerimde cok karısma cıkıyor .
projeyi tamamladığınızda program, modelleme mantığı, tecrübe ile hata veren yerleri teker teker düzeltmeniz gerekiyor.
önceki projeyi size Örnek olsun diye çözdüm sizin yaptığınızla benim yaptığımı bu mantıkla karşılaştırınız.
öneri: forumda eklenen bütün projeleri ben çözseydim nasıl çözerdim diye çözmenizi öneririm.
ben böyle yapıyorum 30 seneye yakındır programı kullandığım halde eklenen projelerin modellemesini değiştirmeden çözemediğim projeler oluyor.

önerilerim:
--1. bodrum katta döşeme yok, kat olarak kabul edemezsiniz, üst kattan perdeleri modelleyiniz,
--hesap yapıldığında ağ oluşturulamayan döşemeler var,
--temeller küçültülebilir,
--merdiven 1. kata çıkmayacak mı? mesnetlenmemiş, zemin katta nereye oturacak?
--dıştaki merdiveni silip çizimde ekleyebilirsiniz, beraber çözmenize gerek yok,
--2. kat kullanılmayacaksa duvar yüklerini kaldırıp döşeme yüklerini azaltabilirsiniz.
(öneri: duvarları duvar ikonu ile oluşturunuz, duvarlarda kapı pencere boşluklarını giriniz. sağ tarafta perspektif ekranında duvarları görüp fazladan duvar girmezsiniz.)

Geri