M.sa":1tzwhpz0' Alıntı:8.62 ile modellediğimiz bir projemize doğrusal performans analizi yaptık.
yeni yönetmeliğe göre analiz edip performans analizi yaptım fakat kiriş yüklerinde ekleyeceğim resimdeki gibi anlamadığım bir durum oluştu. resimde
Faruk bey tarafından arandım. Sanırım sizi de bilgilendirmiştir. Linki bekliyorum teşekkürler.HakanŞahin":kl8nn0go' Alıntı:Sayın mertkaanari,
Bir üstteki mesajda İsmail Bey'in konuyla ilgili açıklaması var. Sanırım o açıklamayı görmediniz. Beni Bursa ofisten ararsanız, v10.10 sürümü program linki tarafınıza gönderilecektir.
Evet ben de aynı durumu yaşıyorum.M.sa":on8rx8cv' Alıntı:HEPSİNİN SONUCU BU
Bir projenizin modelini ekler misiniz ?M.sa":1x1ns1z0' Alıntı:HEPSİNİN SONUCU BU
Merhaba,SNLYAPI":bpx5snf3' Alıntı:iyi günler 2012 yılında ide statik ile tek katlı yapılan projeye şimdi 2 kat ilave yapmak isteniyor. Mevcut binanın projesinin girişini yaptık karotlarını aldık ve yeni yönetmeliğe göre analizini yaptık projede sıkıntı yok 2018 yönetmeliğini kurtarıyor ancak performans analizi alınca göçme durumu çıkıyor...
projeyi zip ledim ama yinede 4 mb büyük olduğu için yüklenemiyor. başka nasıl yükleyebiliriz ya da mail atabilirmiyizLevent Özpak":7timiyyf' Alıntı:Merhaba,SNLYAPI":7timiyyf' Alıntı:iyi günler 2012 yılında ide statik ile tek katlı yapılan projeye şimdi 2 kat ilave yapmak isteniyor. Mevcut binanın projesinin girişini yaptık karotlarını aldık ve yeni yönetmeliğe göre analizini yaptık projede sıkıntı yok 2018 yönetmeliğini kurtarıyor ancak performans analizi alınca göçme durumu çıkıyor...
Projenizi ekler misiniz?
SNLYAPI":wnmv0t18' Alıntı:projeyi zip ledim ama yinede 4 mb büyük olduğu için yüklenemiyor. başka nasıl yükleyebiliriz ya da mail atabilirmiyizLevent Özpak":wnmv0t18' Alıntı:Merhaba,SNLYAPI":wnmv0t18' Alıntı:iyi günler 2012 yılında ide statik ile tek katlı yapılan projeye şimdi 2 kat ilave yapmak isteniyor. Mevcut binanın projesinin girişini yaptık karotlarını aldık ve yeni yönetmeliğe göre analizini yaptık projede sıkıntı yok 2018 yönetmeliğini kurtarıyor ancak performans analizi alınca göçme durumu çıkıyor...
Projenizi ekler misiniz?
arkadaşlar bu projede zemin kat mevcut üzerine 2 kat yapılmak isteniyor 2012 yılında yapılan bir bina 2018 yönetmeliğine göre analiz edince mevcut haliyle sistem kurtarıyor Ancak performans analizi göçme çıkıyor. Bir de Performans analizi 3 kat girilip mi yoksa mevcut tek kat olarak mı yapılacak?SNLYAPI":1xc5q0tw' Alıntı:Projenin linki
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
SNLYAPI":fqzqjick' Alıntı:arkadaşlar bu projede zemin kat mevcut üzerine 2 kat yapılmak isteniyor 2012 yılında yapılan bir bina 2018 yönetmeliğine göre analiz edince mevcut haliyle sistem kurtarıyor Ancak performans analizi göçme çıkıyor. Bir de Performans analizi 3 kat girilip mi yoksa mevcut tek kat olarak mı yapılacak?SNLYAPI":fqzqjick' Alıntı:Projenin linki
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.