Tamam o şekilde yaptım ancak normal analizde sıkıntı çıkmıyor kurtarıyor performans analizinde göçme çıkıyor yukarıda projeyi eklemiştim eğer zahmet olmazsa sizde bir bakarmışsınız yanlış birşey mi yapıyorum ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlarM.sa":2duijyde' Alıntı:Performans analizini tabiki 3 kata göre yapmanız gerekiyor.ilk katın beton değeri ne çıkıyorsa o şekilde tanımlayın yapmak istediğiniz yeni iki katida tanimlayip o şekilde performans analizi yapmanız gerekir.
--Geometri kontrolündeki üstü hatalı kolon yerleşiminde verilen hataları düzeltin,Mesut Turan":i8q1358e' Alıntı:ideCAD programı ile ilk güçlendirme projemi yaptım çok uğraştım datayı sağlatabilmek için en sonunda bu haliyle sağladı. Rica etsem datayı kontrol edebilirmisiniz ?
İyi Çalışmalar ...
Saygılarımla...
Önerilerim:SNLYAPI":7d6l2ide' Alıntı:iyi günler 2012 yılında ide statik ile tek katlı yapılan projeye şimdi 2 kat ilave yapmak isteniyor. Mevcut binanın projesinin girişini yaptık karotlarını aldık ve yeni yönetmeliğe göre analizini yaptık projede sıkıntı yok 2018 yönetmeliğini kurtarıyor ancak performans analizi alınca göçme durumu çıkıyor.hatalı bir giriş yaptığımı düşünmüyorum, Performans analizini 3 kat girilmiş hali ile mi yoksa tek kat olan mevcut kata mı yapacağız. yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin iyi günler...
manyaksel":23o18om3' Alıntı:merhaba.. performans analizi 10.09 versiyonda yapıyor ama rapor vermiyor.. yada ayarmalam gereken bişey mi var. bi bakıven gari
Ismail Hakki Besler":23o18om3' Alıntı:Bugun 09/07/2019 tarihi itibariyle v10.12 sürümü beta gurupta yayinlanmistir.
Programa acil ihtiyaci olan kullanicilarimiz Bursa ofisten Hakan Sahin beye mail adreslerini ilettiklerinde beta kullanici olup olmadiklarina bakilmaksizin download linki kendilerine ulastirilacaktir.
Bu durumla ilgili gelişme ya da düzelme var mı?M.sa":217psa5v' Alıntı:HEPSİNİN SONUCU BU
SNLYAPI":1se5lada' Alıntı:arkadaşlar bu projede zemin kat mevcut üzerine 2 kat yapılmak isteniyor 2012 yılında yapılan bir bina 2018 yönetmeliğine göre analiz edince mevcut haliyle sistem kurtarıyor Ancak performans analizi göçme çıkıyor. Bir de Performans analizi 3 kat girilip mi yoksa mevcut tek kat olarak mı yapılacak?SNLYAPI":1se5lada' Alıntı:Projenin linki
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.