Merhabalar projenize detaylı bakma fırsatım olmamıştı. Analiz dosyanızda bazı revizeler yaptım ve bu haliyle herhangi bir hata görünmüyor yaptığım revizeleri yazayım uygulayıp uygulamamak sizin insiyatifinize kalmış. SZ04 Kolonu poligon kolona çevrildi böylelikle radye temelde bahsedilen kısımdaki ilave donatı yığılmasının önüne geçildi. Merdiven kalınlığınız 10 cm ancak bildiğim kadarıyla minimum 12 cm tercihen de 15 cm isteniyor o yüzden 15 cm olarak revize edildi döşeme kalınlıklarınızla aynı kalınlığa da getirebilirsiniz tercih sizin. Radye temel donatı çapı fi 14 olarak revize edildi aksi halde bazı akslardaki donatı aralığı azalıyordu işçlik açısından problem olabileceğinden çap arttırdım tabi belki siz betonarme hesap akslarını revize ederek daha fazla ara ile 12 lik çapta çözebilirsiniz onu bir deneyin isterseniz. Kapasite oranı kontrolü yapmıyordu analiz dosyanız onun kontrolünü de açtım çünkü bazı kirişleriniz kapasite oranını açşıyordu onlara 2x1 12 lik gövde donatısı koydum. bu kirişler; kb04, kz04, kz09. Önceki mesajımda belirttiğim gibi bodrum perdelerinde 8 lik boyuna donatıyı önermiyorum ama yine de siz bilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.