ADEMDASKİN
Üye
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNİZE SAĞLIK.Ekteki projede tüm perdeler"subasman / tüm katlarda devam etmeyen perde" olarak tanımlandı.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNİZE SAĞLIK.Ekteki projede tüm perdeler"subasman / tüm katlarda devam etmeyen perde" olarak tanımlandı.
Yardım sayfasında açıklanan işlem adımlarını kontrol edinyasin bey mrb. idecadde çizim yaparken betonarme de yeni kolon çizmek istediğimizde renkleri ayarlıyorum şablon olarak kaydediyorum. Şablonu her açtığımda farklı bir proje çizerken yeni kolon oluştururken programın kendi ayarladığı renkler çıkıyor. Paftalama yaparken kendi ayarladığım renklerde sorun olmuyor.
Yasin bey mrb. Zemin katta subasman perdesi yaptığımızda kolon net açıklığının 1/3 lük kısmında bindirme olmuyor, neredeyse kolonun eski yönetmelikteki gibi kolon dibinde bindirme oluyor. Bunu nasıl çözeceğiz?ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNİZE SAĞLIK.
Bu isteğiniz 11 versiyonunda eklenmiştir. 10 versiyonda 2B çizim düzenleme araçları ile filiz boyu düzenlenebilirZemin katta subasman perdesi yaptığımızda kolon net açıklığının 1/3 lük kısmında bindirme olmuyor, neredeyse kolonun eski yönetmelikteki gibi kolon dibinde bindirme oluyor. Bunu nasıl çözeceğiz?
11 VERSİYONU NE ZAMAN YAYINLANACAK YASİN BEY?Bu isteğiniz 11 versiyonunda eklenmiştir. 10 versiyonda 2B çizim düzenleme araçları ile filiz boyu düzenlenebilir
Ekli dosyayı görüntüle 37267
Ekli dosyayı görüntüle 37268
Yasin Bey merhaba,Bu isteğiniz 11 versiyonunda eklenmiştir. 10 versiyonda 2B çizim düzenleme araçları ile filiz boyu düzenlenebilir