İyi çalışmalar. Kolay gelsin...Ben Mersin Valiliğinden inş.müh. Hasan Hüseyin Bircan....EK te bir data ile kendi çıkardığım notları gönderiyorum. Bu data, dışarıdan özel bir firmadan hizmet alımı yapılıp inşaat projesi hazırlalattırılarak tarafımıza inceleme amaçlı sunulmuştur. Eğer onay verirsek proje ilerleyecek ve ihale süreçleri başlayacak. Bizden ise; bu projenin TBDY 2018, TS500 vb. kanun ve yönetmeliklere aykırı bir durumu var mı, sağlıklı olarak modellenmiş mi, yüklemeleri, deprem verileri düzgün girilmiş mi, bina tasarımında kesitleri yeterli gösterecek şekilde uygun olmayan modellemelere gidilmiş mi diye inceleme amaçlı dosya sunulmuştur. Tarafımızca yapılan incelemeler neticesinde Ekteki notları çıkarabildim. Ancak yapılacak olan inşaatın çok önemli olması, nitelikli bir kamu yapısı olması ve bir sağlık kurumu olmasından dolayı sizlere de inceletmek istedim. Daha önce aynı firmadan yapılan hizmet alımlarında sıkıntılı ve sorunlu tartismalarimiz olmuştu...Sizden ricam bir de siz bakın proje datasına. sıkıntılı bir durum varsa tarafıma dönüş yaparsanız sevinirim. Daha önce Levent ÖZPAK Beyle buna benzer bir konu hakkında telefonla görüşmelerim oldu. Eğer olumsuz bir durumdan şüpheleniyorsanız bize de gönderebilirsiniz demişlerdi. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, dönüşlerinizi bekliyorum...iyi çalışmalar... dilerim...