Projemde bir kolonun kısa kolon olarak dizayn edilip çözülmesini istiyorum. Bunu nereden nasıl ayarlayabilirim ? Programda bulamadım.
Devamını Oku ⇾İyi günler, Perdeye bağladığım kısa kirişimde aşırı donatı oluşuyor. Sıkıntıyı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Benim üstlendiğim projede analizlerimi yaptım. Radye temel önde olmak üzere bana donatı fazla çıktı gibi geldi projede kontrol edebilir ve tavsiye verebilir misiniz?
Devamını Oku ⇾Arkadaşlar 1-)Mimarı tasarımda merdiven genişliği 295 cm gelirken idecad de kolonlar arasında kiriş attığımda dolayı 275 cm gelmektedir ve merdiven çizgileri kirişlerin üstüne taşmaktadır. (resim iki de...
Devamını Oku ⇾Sünekliilik düzeyi yüksek kolonlar için enine donatı koşulları raporunda aldığım bu hatayı düzeltemiyorum. İlk defa karşılaştım. Gözden birşey kaçırıyorum bellli ki , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Devamını Oku ⇾Ekteki projemde göreli kat ötelenmesi değeri çok yüksek birkaç günüdür denememe rağmen hatayı düzeltemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾Radye temelde donatı yetersiz hatası alıyorum ve çözüm bulamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾merhaba, ofiste kopyalayıp eve getirdiğim dosyalar laptoptan açtığımda başlıktaki hatayı veriyor sebebi ne olabilir son sürümü dahil indirdim ama olmadı.yardımcı olursanız süper olur.
Devamını Oku ⇾Merhaba Bu katsayının seçilirken okul için 0,60 hastane için 0,30 olmasının sebebi nedir acaba? Tabloda hiç yazılmayan vasıfta bir yapı yapılırsa bunu neye göre seçeceğiz?
Devamını Oku ⇾Ekte verdiğim projemde y yönünde kat öteleme hataları vermekte..perde sayılarını artırmama rağmen kat öteleme değerleri daha yüksek çıktı...yardımcı olursanız sevinirim..bir yerde göremedğim hata mı var anlayamadım..
Devamını Oku ⇾Bulunduğumuz yerde kot farkından dolayı kademeli temel yapılmalı, tasarımında ekstra eklenebilecek bir şey var mı ?
Devamını Oku ⇾Bodrum katlardaki köşe kolonlardaki donatı sorununu aşamıyorum. Mimariden ötürü mevcut duruma fazla perde ekleyemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Devamını Oku ⇾4. sınıf öğrencisiyim. Hem eksiklerimi söylerseniz hem de problemi çözerseniz çok memnun olurum.
Devamını Oku ⇾İnşaat mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Projemdeki yanlışlık nedir? Su basman kotunda perde boylarında bir yanlışlık var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Proje yüklerken siteden kaynaklı bir sorun oluyor...
Devamını Oku ⇾10.8 de radye temel zımbalama hatası alıyorum 10.02 de o hatayı almıyorum bunun nedeni nedir
Devamını Oku ⇾göreli kat ötelemesi yüksek hatasını bir türlü düzeletemedim..proje ektedir..şimiden teşşekkür ederim..
Devamını Oku ⇾Selam arkadaşlar yapmış olduğum projede perdede sadece bodrum katta Zımbalama hatası veriyor çözüm yöntemi hakkında yardımcı olurmusunuz.
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Üzerinde çalıştığım bir projede bodrum kat köşe kolonlarında çok fazla düşey donatı çıkıyor. Bİr üst katında ise normale dönüyor. Bodrum katın tamamı çevre perdesi ile çevrili.s6- s7-s30-s31 kolonlarında...
Devamını Oku ⇾