Re: Deprem yönetmeliği 4.3.2.4 Maddesini nasıl anlamak gerek
İSMAİL BEY SON VERSİYON VAR BENDE 4.3.2.4 Maddesini BA perde ve Çaprazlı çelik çerçeve içeren tüm sistemlere uygula ŞECİLİ AMA RAPORDA 4.3.2.4 Maddesinin değerlerini göremiyorum. kontrolü yapmıyor nerden kontrol edebilirim. kontrol etsin ki şeçip seçmemek bana kalsın. yanlış mı yapıyorum anlayamadım!!!! :?:
Ismail Hakki Besler":he19oxzg' Alıntı:Çıkacak ilk güncellemede Analiz Ayarları Dialoğunda 4.3.2.4 Maddesini BA perde ve Çaprazlı çelik çerçeve içeren tüm sistemlere uygula seçeneği eklenecek. Ve defaoult olarak işaretlenmiş (uygula) olarak gelecek.
Bu seçeneğin kullanıcı tarafından işaretlenmesi veya işaretlenmemesi raporlarda açıkça belirtilecek.
ideYAPI bu maddenin yönetmelikte yazımı bu haliyle kaldığı durumda, kullanıcılarına bu opsiyonu işaretlemelerini önerecek ve yönetmeliği bu şekilde anladığını deklare etmiş olacak.
İSMAİL BEY SON VERSİYON VAR BENDE 4.3.2.4 Maddesini BA perde ve Çaprazlı çelik çerçeve içeren tüm sistemlere uygula ŞECİLİ AMA RAPORDA 4.3.2.4 Maddesinin değerlerini göremiyorum. kontrolü yapmıyor nerden kontrol edebilirim. kontrol etsin ki şeçip seçmemek bana kalsın. yanlış mı yapıyorum anlayamadım!!!! :?: