V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Eksenel kapasite yetersizliği

Kolay gelsin herkese, makasta eksenel kapasite yetersizliğini gideremiyorum, kesiti artırdım, yanal elemanlar ekledim, yüksekliği de artırdım, makas biçimini değiştirdim fakat gideremedim, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca başka tavsiyeleriniz varsa da paylaşmanızı isterim.

1759923723372.pngstabilite çaprazı sayınız arttırın ve alt başlıklara da stabilite kirişleri ekleyerek tutulu hale getirin
2. olarak birleşimleriniz tanımlayın elemanlardaki ve makas-kolon birleşimlerinizi yada uygun serbestlikleri verin yoksa doğru davranışı alamazsınız projeden
3. olarak makas şeklinde stabilite kirişi tanımlayacaksanız makası altlık olarak kullanarak kiriş komutuyla çizmeniz gerekiyor bu kirişleri
1759923861586.png1759923883232.pngson olarak projeniz başka hatalarda mevcut bunlarıda giderek devam etmenizi tavsiye ederim özellikle göreli öteleme oranlarını ihmal etmeyin derim

nedemek iyi çalışmalar dilerim
tekrar merhaba, ben bahsettiğiniz şekilde çapraz sayısını arttırdım hatta bence fazla bile arttırdım, fakat eksenel kapasite yetersizliğini aşamıyorum çözemedim bir türlü, acaba başka bir sebebi mi var? güncellemiş halini de ekliyorum bakma şansınız olursa.

Geri