musamusa":1fulm73r' Alıntı:artık ctrl shift sol tuş ta bi işe yaramıyor bunun program üzerinden düzeltebileceğim bir yer var mı 3-4 defa yükledim sinir etti vallaha var mı başka çözümü? teşekkürler
şeklindeki cevabınızı çok garip buldum. Buradan yardım almaya devam edebilmeniz için ideCAD Teknik destek forumunda olduğunuzu ve üslubunuzu daha seviyeli hale getirerek forum kurallarına uygun davranmanızı rica ederiz.musamusa":2axk16fj' Alıntı:kademeli temel yapılıyor mu yapılmıyor mu idecad de onu söyleyin yeter
HakanŞahin":2axk16fj' Alıntı:musamusa":2axk16fj' Alıntı:artık ctrl shift sol tuş ta bi işe yaramıyor bunun program üzerinden düzeltebileceğim bir yer var mı 3-4 defa yükledim sinir etti vallaha var mı başka çözümü? teşekkürler
Eğitim seminerlerden birine katılmanızı tavsiye ederim. Seminerler İstanbul ofisimizde her ay düzenli olarak verilmektektedir. Katılmayı düşüneceğiniz tarihe kadar tüm sorularınızı biriktirip hepsini tek seferde eğitiminiz sırasında sorabilirsiniz...
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
musamusa":2axk16fj' Alıntı:kademeli temel yapılıyor mu yapılmıyor mu idecad de onu söyleyin yeter