Ünver ÖZCAN Uzman Üye 10 Nis 2026 #41 mühcgm' Alıntı: kaç kata kadar kaset ve nervür önerilir. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sınır yok ama benim önerim bodrum kat üzeri iki kattan fazla kaset, nervür yapmayınız.
mühcgm' Alıntı: kaç kata kadar kaset ve nervür önerilir. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sınır yok ama benim önerim bodrum kat üzeri iki kattan fazla kaset, nervür yapmayınız.
M mühcgm Üye 14 Haz 2026 #42 Sistem çözülemiyor hatası alıyorum nasıl çözebiliirm analiz yapamıyorum Ekli dosyalar B BLOKK.cde B BLOKK.cde 7.2 MB · Görüntüleme: 2
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 15 Haz 2026 #43 mühcgm' Alıntı: Sistem çözülemiyor hatası alıyorum nasıl çözebiliirm analiz yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hata veren döşeme sonlu eleman genişliğini 10 cm yaparsanız analiz yapıyor. diğer bütün sonlu eleman genişlikleriniz fazla azaltınız.
mühcgm' Alıntı: Sistem çözülemiyor hatası alıyorum nasıl çözebiliirm analiz yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hata veren döşeme sonlu eleman genişliğini 10 cm yaparsanız analiz yapıyor. diğer bütün sonlu eleman genişlikleriniz fazla azaltınız.