M.Berat Denli
Tanınmış Üye
Re: Mimari projedeki merdiveni idecadde oluşturma
Merhabalar ,
Merdiveninizi oluşturdum. Çizimde kat yüksekliği belli olmadığı ve rıht yüksekliği yanlış olduğu için merdivenin yüksekliğinizi mevcut merdiveninize göre ayarlama yaparsınız.
Merdiven stm dosyası ektedir. Merdiven kütüphanesine koymanız gerekiyor.
Bunun için programın kurulu olduğu dizine gidip "C:\Program Files\ideCAD\ideCAD Statik 8.62\stair" stair dosyasının içine indirdiğiniz dosyayı kopyalayın.
Daha sonra programı başlatın Ribbon menüden Merdiven -> Merdiven Ayarları -> Merdiven tiplerinden stair dosyasına attığınız merdiven tipini seçin.
brk5672":2ixxwkr5' Alıntı:Herkese selam elimde bi kat planı var ve bir türlü merdiveninin eğik kısmını idecad ortamında oluşturamadım.Eğik kısmı rota ile oluşturduğumda sahanlık olarak algılıyor program.Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek.Şimdiden herkese teşekkürler...
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar ,
Merdiveninizi oluşturdum. Çizimde kat yüksekliği belli olmadığı ve rıht yüksekliği yanlış olduğu için merdivenin yüksekliğinizi mevcut merdiveninize göre ayarlama yaparsınız.
Merdiven stm dosyası ektedir. Merdiven kütüphanesine koymanız gerekiyor.
Bunun için programın kurulu olduğu dizine gidip "C:\Program Files\ideCAD\ideCAD Statik 8.62\stair" stair dosyasının içine indirdiğiniz dosyayı kopyalayın.
Daha sonra programı başlatın Ribbon menüden Merdiven -> Merdiven Ayarları -> Merdiven tiplerinden stair dosyasına attığınız merdiven tipini seçin.