V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Bim Blog

Drenaj kanalı

arkadaşlar herkese merhabalar. yine bir sorum olacak. umarım yardımcı olursunuz. elimde bir drenaj kanalı işi var. yuklediğim eklentide temel kalınlığı hariç mimari kesitler mevcuttur. bu kanalın tabanı 0 kotundan...

Devamını Oku ⇾

kiriş açılımlarını göremiyorum. belli kirişlerin veriyor bazılarını vermiyor.

Merhabalar kolay gelsin. Kiriş açılımlarını göremiyorum. Belli kirişlerin veriyor bazılarını vermiyor. Neden olabilir ? İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Geometrik kontrolleri gördüm onları düzelteceğim. Bu kısma...

Devamını Oku ⇾

zemin emliyet olumsuzluk

aynı parselde 3 adet 16 dairelik bina tasarımı yaptım aynı değerlerde ama şu an 8 dairelik tasarımı kurtaramıyorum yardımcı olursanız sevinirim yada öneri olursa

Devamını Oku ⇾

kapalı spor salonu yardım

ekteki kapalı spor salonu projesine genel anlamda bir bakarmısınız. bina önem katsayısı 1.2, hkyk=0.60 alındı. üzeri çelik çatı.kolonlara çatıdan gelen düşey ve yatay yükler farazidir (çatı çözülüp mesnet kuvvetleri...

Devamını Oku ⇾

Fazla donatı sorunu

3 aydır idecad kullanıyorum. çok fazla donatı atıyor sta4cadle kıyaslanınca, parametrelerde bi sorun mu var acaba ? kirişlerde ve sürekli temellerde çok sorun yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Devamını Oku ⇾

Proje konusunda yardım

1. derece deprem bölgesinde 2 bodrum kat olmak üzere 7 katlı bir bina projesi üzerinde çalışıyorum. Projede temel yüksekliği haricinde zemine girmek istenmiyor. Yani bodrum katlar toprak altında değil. Rijit bir...

Devamını Oku ⇾

döşeme sehim sınırı aşıldı sorunu

Döşeme sehim sınır aşılıdı sorunu nasıl çözerim. şimdiden teşekkürler

Devamını Oku ⇾
Geri