Perde kesme güvenliği sağlanmıyor. https://we.tl/jx0do4NkXY
Devamını Oku ⇾arkadaşlar herkese merhabalar. yine bir sorum olacak. umarım yardımcı olursunuz. elimde bir drenaj kanalı işi var. yuklediğim eklentide temel kalınlığı hariç mimari kesitler mevcuttur. bu kanalın tabanı 0 kotundan...
Devamını Oku ⇾Kesme güvenliği saglanmıyor hatası alıyorum. Bu hatayı nasıl gideririm?
Devamını Oku ⇾Merhabalar kolay gelsin. Kiriş açılımlarını göremiyorum. Belli kirişlerin veriyor bazılarını vermiyor. Neden olabilir ? İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Geometrik kontrolleri gördüm onları düzelteceğim. Bu kısma...
Devamını Oku ⇾aynı parselde 3 adet 16 dairelik bina tasarımı yaptım aynı değerlerde ama şu an 8 dairelik tasarımı kurtaramıyorum yardımcı olursanız sevinirim yada öneri olursa
Devamını Oku ⇾ekteki kapalı spor salonu projesine genel anlamda bir bakarmısınız. bina önem katsayısı 1.2, hkyk=0.60 alındı. üzeri çelik çatı.kolonlara çatıdan gelen düşey ve yatay yükler farazidir (çatı çözülüp mesnet kuvvetleri...
Devamını Oku ⇾3 aydır idecad kullanıyorum. çok fazla donatı atıyor sta4cadle kıyaslanınca, parametrelerde bi sorun mu var acaba ? kirişlerde ve sürekli temellerde çok sorun yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾1. derece deprem bölgesinde 2 bodrum kat olmak üzere 7 katlı bir bina projesi üzerinde çalışıyorum. Projede temel yüksekliği haricinde zemine girmek istenmiyor. Yani bodrum katlar toprak altında değil. Rijit bir...
Devamını Oku ⇾Döşeme sehim sınır aşılıdı sorunu nasıl çözerim. şimdiden teşekkürler
Devamını Oku ⇾