asansör perdelerimdeki kesme güvenliği ve donatı sorununu çözemedim yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
Devamını Oku ⇾Merhaba Betonarme ve çelik birlikte çözülmesi gereken bir projemiz var çelik proje için hesaplar yapıldı ve bir xls dosyası ile normal kuvvetler kesme kuvvetleri ve moment değerleri bize iletildi. Bizden sadece bu...
Devamını Oku ⇾Merhabalar. bir kaç gündür çözmeye çalıştığım proje var. Projemde bodrum kat S01 kolonu ve bodrum kat S04 kolonunda çok sık donatı çıkıyor. Sorunu çözmeye çalıştım fakat bir tık başarılı olabildim. -Projeye ekstra...
Devamını Oku ⇾P14 PERDEM KESME GÜVENLİĞİ SAĞLAMIYOR VE DONATI YETERSİZ.
Devamını Oku ⇾EKTEKİ PROJEMDE KADEMELİ TEMELİ NASIL TASARLAMAM GEREKİYOR? DAHA ÖNCE HİÇ ÇİZMEDİM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM. PROJEM B+Z+4NORMAL KATTAN OLUŞMAKTADIR.
Devamını Oku ⇾İLK İKİ HATAYI NASIL DÜZELTEBİLİRİM? ORTAYA + ŞEKLİNDE TEMEL Mİ EKLEYEYİM
Devamını Oku ⇾tüm katlarda aynı kolon ve kirişlerde kesme güvenliği sağlanamadı hatası veriyor, nasıl düzeltebilirim
Devamını Oku ⇾MERDİVEN BOŞLUĞUNUN YANINDA BULUNAN KONSOL DÖŞEMENİN ÇÖZÜMÜ NASIL OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Devamını Oku ⇾ASMOLEN CIKMALARIMDA 25/36 KİRİŞLERİMDE KİRİŞ SEHİM SINIRINI NASIL ÇÖZEBİLİRİM.
Devamını Oku ⇾Herkese merhaba. İyi çalışmalar. Radye döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum. Asma kat modellemesinden emin değilim. Saygılarımla, kolay gelsin.
Devamını Oku ⇾ilk defa bir cami projesi çizeceğim proje çizimine başlarken ve çizim esnasında dikkat etmem gereken hususlar hakkında yardımcı olabilir misiniz. mesnetleme yaparken, kubbe kalınlığını belirlerken (min. kalınlık bile...
Devamını Oku ⇾K06 K08 kirişlerim sehim hatası veriyor, düzeltemedim, yardımcı olabilecek var mı?
Devamını Oku ⇾ide 7 de kurtarılmış bir proje ide 10.94 te performans analizi yaptığımda bina performansı göçmenin önlenmesi çıkıyor. neden daha önce kurtarılan projede şimdi kurtarmıyor.
Devamını Oku ⇾Merhabalar herkese, ilk projemi yapıyorum rica etsem bana eksiklerimi ve değerli tavsiyelerinizi söyleyebilir misiniz
Devamını Oku ⇾Merhaba herkese ; Perde de kesme güveliği sağlanamıyor ve donatı yetersiz uyarısı alıyorum . Bir çok yöntem denedim ama sonuca ulaşamadım. Projemi ekliyorum .Önerisi olan var mı?
Devamını Oku ⇾4 katlı bir yapımda 3. katta kolon kesme güvenliği sağlamıyor. anlamadığım alt katlarda sıkıntı olmayıp üst katta sağlamaması. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum teşekkürler.
Devamını Oku ⇾pafta oluşturuken aks çizgilerim çok uzakta oluyor devamlı düzeltmem gerekiyor ve layer da problem yaşıyorum. ayarlarından memnun olan arkadaşımız varsa paylaşabilir mi ?
Devamını Oku ⇾Merhabalar ekteki projeyi bir türlü sonlandıramıyorum sürekli olarak göreli kat ötelemesi-zımbalama sorunları veriyor. Kütle ve rijitlik merkezi birbirlerinden uzak oldu. Henüz zemin etüdü çıkmadı. A1 düzensizliği...
Devamını Oku ⇾