Herkese iyi akşamlar. Projemdeki perde kesme güvenliği hastasını gideremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾Merhaba, projemde bodrum kattaki köşe perde de kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatası alıyorum, sorun geometriden mi kaynaklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Devamını Oku ⇾Kötü zemin sınıfından mı kaynaklanıyor bu sonuç acaba orta perdeler ciddi donatı yığılıyor ve dengeli dağıtmıyor program
Devamını Oku ⇾Herkese iyi akşamlar projemde Perde Kesme Güvenliği Sağlanmıyor Hatası alıyorum. Perde ebatı büyütmeme yada daha büyük etriye ebatı seçmeme rağmen hatayı gideremedim bir türlü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾Ekte bulunan hangar projesi hakkında göreli kat ötelemesi çıkmakta. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? İdecad Dosyası 10.82
Devamını Oku ⇾Merhaba, Zemin katta, radye temel üzerine çizdiğim duvarlar (duvar makrosu ile) yapı toplam ağırlığına dahil edilmiyor. Yanlış yaptığım bir konu olabilir mi?
Devamını Oku ⇾Radye temel ekstra aks oluşturdum acaba sorun var mı bu şekilde. Ayrıca 2 poligon kolon için tavsiyeniz var mı ?
Devamını Oku ⇾yapının 1.katında ters kirişler bulunmaktadır. Saplama kirişlerin bulunduğu kısımlarda bi sorun oluşturur mu?
Devamını Oku ⇾iyi çalışmalar ek de yüklediğim proje havuz olarak kullanılacaktır. bir kaç sorunla karşılaştım. yardımcı olursanız sevinirim. (orta alan havuz alanı sağ taraf kapalı sığınak sol taraf makine dairesi-denge tankı...
Devamını Oku ⇾2.katta ki kesme hatasını gideremedim. yardımcı olursanız sevinrim
Devamını Oku ⇾Merdiven mesnetlemerinde sorun var mı acaba? Özellikle zemin katta.
Devamını Oku ⇾göreli kat ötelemesine bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Projemde 'zemin taşıma gücü yetersiz' hatası almaktayım. Negatif gerilme kontrolü tikini kaldırınca gidiyor, bu ihmal edilebilir mi ya da proje ile ilgili çözüme dair fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ...
Devamını Oku ⇾Merhaba Sadece bodrum perdelerinin olmadığı kolonlarda ciddi zımbalama çıkıyor hem de simetri durumunda. Acaba modellemede bir sorun mu var ?
Devamını Oku ⇾Döşemelerde boşluk oluşturduğumuzda boşluk çevresine fi12 donatı tanımlanmakta. Ben bu donatı çapının fi14 olmasını istiyorum. Nereden ayarlayabilirim?
Devamını Oku ⇾Merdiven etrafındaki şaftları statik olarak nasıl modellemeliyim acaba?
Devamını Oku ⇾MERHABA İKİTARAFI BİTİŞİK PROJEMDE ZEMİN TAŞIMA YETERSİ HATASI ÇIKIYOR yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler
Devamını Oku ⇾perde boyutu 150/25 perdeye saplanan kiriş 40/45 tasarlamamızda bir sıkıntı var mı yönetmelikte tam maddesini bulamadım ama olmayacağını söylediler.Birde buralarda konsol kirişler çok zorlanıyor ne yapmamı önerirsiniz
Devamını Oku ⇾