Oznb":xhlc8377' Alıntı:Zemin Katta Otomatik isimlendirme yaptım bodrum kattaki bazı kiriş isimleri gözükmüyor. ayarlarında isim gözüküyor ama üzerine yazmıyor.
Evet bu söylediğiniz V7 de yok V8 de oluyor. Ekteki dosyada 90 cm kolonuna bağlanan kirişlerinin hem v8 hem de v7 çizimi var. teroysa'nın dediği gibi v8 de kiriş süreksiz.teroysa":2qik7fo9' Alıntı:ÇOK BASİT BİR SORU. 85 CM DEN BÜYÜK KOLONLARA BAĞLANAN İKİ KİRİŞ NEDEN SÜREKLİ GÖZÜKMÜYOR? SÜREKSİZ OLARAK DONATILAR BAĞLANDIĞI KOLONDA BİTİYOR.. SİZDE DENEYEBİLİRSİNİZ
Oznb":3ebouzfb' Alıntı:İdecad 8 santimetre olarak dwg yapıldığında aks çizgilerinin scala'sı metre olarak kalıyor.
Merhaba,özdemirözer38":w4xfx18x' Alıntı:merhabalar yapmakta olduğum projenin hesap kısmını tamamladıktan sonra detay çizimleri için çizimleri almaya başladım.merdiven analizini yapıp detayını alırken program hata veriyor ve kapanmaya zorluyor nedeni ne olabilir?
Teamviewer programının 8 sürümünü kurup bizi arayın. Bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayıp sorunu inceleyelim.özdemirözer38":32f1k97l' Alıntı:elimde bulunan mevcut programı başka bilgisayara yükledim yine aynı hatayı verdi sorunun program kilidinden kaynaklandığını düşünüyorum. ayrıca söylediğiniz gibi hesap aksı ve mesnetlenme durumlarınıda denedim yine olmuyor
Merhaba,sereze":ainjw5zo' Alıntı:Radye döşeme sehpa demirleri en az 14'lük olmalı. 8'lik çok ince....
Bazı projelerde pafta pafta donatı listesi üzerinden demir sparişi veriliyor. Radyede filizlerin donatı çizimi olarak gösterilmesinde sakınca yok, donatı tablosunda ya radyninkinde ya da perdeninkinde olmalı
*Sehpa donatısının çapını değiştirme olanağı 7 versiyonu için de geçerli.sereze":lxnpjeqe' Alıntı:Özür dilerim İde 8 kısmına yazmışım. Dosyam ide7 olacak, söylediğiniz ide7 için de geçerli ise dosya ekte
özdemirözer38":5xxxdf2h' Alıntı:idecad 8 programını kullanıyorum seçmeli raporları oluşturduktan sonra pdf olarak kaydetmeye çalıştığım zaman hata veriyor ve program kapanıyor. nasıl bir çözüm önerirsiniz.