Merhaba,
1. Annotations klasöründeki bloklarda yaptığım değişiklikleri program algılamıyor. ProgramFiles ve ProgramData klasörlerinin ikisinde de denedim ancak sonuç alamadım. Oluşturduğum bloklarla antet oluşturamıyorum.. V7'de sorun yoktu..
2. 2B çizim düzenleme pencerelerinde "Son Seçim" çalışmıyor, çok ağır işlem yaptıktan sonra son seçilen objeyi bulamıyor... Matematik model penceresinde ise çok geç algılıyor objeyi..(çizimlerde en sık kullanılan komutlardan biri)
3. V7'de fare ile obje seçim penceresi sağdan sola iken V10'da soldan sağa yapıyor bu işlemi... değiştirme imkanı var mı?
4. 2B çizimler export edilirken, çizimlerde yer alan rota objeleri ölçeklenemiyor... (birimi metre ise aynen kalıyor, cm yapılması durumunda ölçekleme olmuyor)
5. "Düğüm noktası taşı" komutuyla seçilen düğümler belirgin hale gelirdi eski versiyonlarda, V10'da anlaşılmıyor...
6. "Objeden ayarları al / ver" komutu genişletilebilir... hangi ayarların alınıp alınmayacağını belirten menü eklenebilir... ihtiyaç: renk ve desen dışında katman adının da alınıp/verilmesi... (Autocad---match özelliği yada Sap2000--- Copy Assigns/Paste Assigns)
7. Çizimlerde çok fazla eleman olmamasına rağmen ağır çalışıyor program...
iyi çalışmalar, saygılar...