Merhabalar ekteki projede tasarım hususunda oldukça zorlandım ve değişiklik yapabileceğim çok bir şey yok ama birinci katta oluşan b2 düzensizliği neden oldu anlayamadım bunu gidermek istiyorum sistem çok sağlıklı...
Devamını Oku ⇾Değerli İdecad Ailesi, 2 katlı bir yapım var: Bodrum kat ve zemin kat. yapı kirişsiz döşemeli bir yapı. bodrum katımda su basman perdelerim var. zemin katın döşemelerini çizdim, bodrum katın perdelerini çizmeye...
Devamını Oku ⇾Merhabalar, Ekteki projemde yukarıda belirtilen hataları alıyorum bununla ilgili olarak ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim çözüm önerilerinizi bekliyorum hepinize saygılarımla iyi çalışmalar
Devamını Oku ⇾İyi günler, çalışmakta olduğum projede zeminden 50 cm yükseklikte konsol döşemeler mevcut izlemiş olduğum yöntem doğru mudur bu döşemeleri nasıl modellersem doğru yolu izlemiş olurum önerilerinizi öğrenebilir miyim...
Devamını Oku ⇾Rijit Kat,Fiber Modelleme İkili yükleme çözümü yaptım fakat donatı yoğunluğunu özellikle poligonlarda gideremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Çalışmalar
Devamını Oku ⇾MERHABA PROJEMDE RİJİTLİK MERKEZİ VE KÜTLE MERKEZİ ARASINDAKİ FARKI NASIL KAPATABİLİRİM VEYA KAPATMAK GEREKECEK KADAR BİR FARK VARMIDIR İYİ ÇALIŞMALAR
Devamını Oku ⇾merhabalar ekteki projemde döşeme yetersiz hatası alıyorum bununla ilgili olarak ne yapmalıyım?
Devamını Oku ⇾merhaba projemde bina girişi için oluşturduğum perdelerden dolayı kat yüksekliği boyunca olan perdelerimi kurtaramıyorum. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Devamını Oku ⇾su basman yüksekliğim 95 cm ama hatalı gösteriyor.
Devamını Oku ⇾Merhabalar, bi projemde ilgili idare 130cm dolgu üzerine 10 cm döşeme göstermiştim 2d çizim üzerinde. Su basman perdelerini kat yüksekliğine katarak çözmüştüm. Eksik olarak "+1,00 kotu tabliyesine dolgu üzerine...
Devamını Oku ⇾Proje çözümünde geometri hatası görünmediği halde genelde perdelerde sistem hatası veriyor. Bunları trimleyerekten düzeltilip çözüme ulaşınca donatı sabitlemesi yapıyorum. Ancak tekrar çözümde tekrar tekrar değişik...
Devamını Oku ⇾Merhabalar İyi Çalışmalar,Bodrum kat kolonlarında donatı çok fazla çıkıyor.Hata yaptığım yer neresi çözemedim.
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Radye temelimde üst 16fi15 ara ile alt 16fi14 ara ile projem çözülüyor fakat bu donatıların her ikisini aynı aralıkta yani 15 ara ile yapmam için nasıl bir yol izlemeliyim? radye parametrelerinde asal ve...
Devamını Oku ⇾merhaba hocalarım kolay gelsin. projem subasmanlı bodrumsuz yapı olmasına rağmen rapor 101. sayfada neden bodrumlu yapılar için diyor bunu nasıl düzeltebilirim? subasmanı kat olarak girdiğim için mi böyle? bir diğer...
Devamını Oku ⇾Ruhsat süresi dolduğu için performans analizi istendi ama kurtarmıyor bu yapı lineer analizde göçme nonlineer analizde 1.7 şartını sağlamıyor
Devamını Oku ⇾Projede bulunan perdeler taşıyıcı sistem perdesi olmasına rağmen bu hatayı alıyorum.proje ektedir.
Devamını Oku ⇾Herkese iyi çalışmalar. Ekte verdiğim projede zemin değerleri çok kötü ve zemin taşıma gücünü aşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾Merhabalar belediye P03 ve P04 perdeleri için şu yazıyı bana uyarı olarak yazdı. P3-P4 nolu perde düşey açılımında +3.30 kotunda donatı artıyor. Sorunu tam oalrak çözemedim yardımcı olurmusunuz ?
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde analizimde donatı yetersiz ve bazı problemler çıktı her yolu deniyorum düzelmedi yardımcı olur musunuz lütfen teşşekkürler
Devamını Oku ⇾Merhaba, yapı analizi sonucunda kütle ve rijitlik merkezi kontür çizgisinin dışına çıktı bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾