Merhaba, Kiriş Nmax rampa döşemede çözülmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Çalışmalar
Devamını Oku ⇾Selamlar ve hürmetler değerli idecadforum ailesi. projemde tek hata olarak görünen zemin katta bir adet perdede ki kesme güvenliği problemini ne yaptıysam çözemedim. As- hatası vermeyen sınıra kadar getirdiğim...
Devamını Oku ⇾MERHABA ARKADAŞLAR.SİZLERLE PAYLAŞTIĞIM PROJE RUHSATI BAŞKA Bİ MÜHENDİS ARKADAŞ TARAFINDA ALINMIŞ OLUP, SONRADAN YAPILAN HAFRİYAT İŞLEMİNDE 50 cm temel kotunu daha derin kazması sonucu belediye tarafından tadilat...
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde 2.kat kriş açılımı yapınca program atıyor çizim alamıyorum yardımcı olur musunuz bu arada kaçkere proje attım geri dönüş olmadı yardım almak için
Devamını Oku ⇾Merhabalar, Ekteki projemde kesit yetersizi ve birleşim güvenliği hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Devamını Oku ⇾Merhabalar bu projemde başlıktaki hatayı alıyorum gerekli perde ve kolon eklemeleri ve ebat büyütmesi çok abartılı ebatlara çıkıyor bu sorun hakkında yardım edebilirmisiniz rica etsem.
Devamını Oku ⇾Merhabalar, Asansör çukurunun etrafına P118 ve P119 olarak 2 tane perde atıyorum ancak diğer perdelerle birleştirdiğim zaman anormal olarak rijitlik merkezi ve kütle merkezi birbirinden çok uzaklaşıyor ve asansör...
Devamını Oku ⇾2007 deprem yönetmeliğine göre hesap yapıldı. Değerler , boyutlar mevcut projeye göre yapıldı.1.bodrum kat kolonları neden sağlamadı anlayamadım...
Devamını Oku ⇾MİMARİ PROJEDE BİR KÖŞEDE KOLON YERLEŞTİREMEDİM STATİK PROBLEMLERDEN KAYNAKLI HEM MİMARİ HEM STATİĞİ EKLİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Devamını Oku ⇾Merhaba değerli arkadaşlar. İDECAD BETONARME DANGILINDAN İSKELE RAPORU ALINABİLİYOR MU. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BİRAZ ACİL
Devamını Oku ⇾Kolonlarda opsiyon olarak belirlenebilen eşit kollu çift etriye ile iç ve dış çift etriyenin seçimini neye göre belirliyorsunuz. Statik açıdan artı eksilerini belirtebilir misiniz.
Devamını Oku ⇾PERDE KAPASİTE SORUNU VE TEMEL DEKİ GÜVENLİK SORUNU AŞAMIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.
Devamını Oku ⇾Kaset döşeme bütün binada donatı yetersizliği hatası alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz. İyi Günler Dilerim.
Devamını Oku ⇾Resimde görüleceği üzere su basman olan yere bindirme yapıyor tek donatı olarak geçmesini istiyorum nasıl düzeltebilirim ?
Devamını Oku ⇾ARKADAŞLAR ASANSÖR KUYU TEMELİNDEKİ ZEMİN EMNİYET GERİLMESİ PROBLEMİNİ ÇÖZEMİYORUM NE YAPMAK GEREKİR LÜTFEN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN?
Devamını Oku ⇾merhabalar havalandırma giriş çıkışı idecadde nasıl yapılıyor projemde kurtaramadığım analizde problemlerim var yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾Merhabalar, Mimari Projede yer alan ve nevi şahsına münhasır imar kanunumuzun bir sonucu olan motif alanlar ile ilgili problem yaşıyorum. Projede yer alan ve döşemede 20 cm genişletme ön gören motif alan için...
Devamını Oku ⇾Göreli kat ötelemesi yüksek rijitliği arttırın diyor. ilgili yönlerdeki sütun boyutlarını arttırdım perde atmak olmaz yardımcı olurmusunuz.
Devamını Oku ⇾Merhaba, Projemde mimari yerleşim sebebiyle merdiven alanında ek kolon yerleşiminde bulunamıyorum. İşbu sebeple saplama kiriş oluşturma problemi yaşıyorum. Görüşümce Y doğrultusunda gelen ve kırmızı ile işaretli...
Devamını Oku ⇾