Merhabalar projeyi analize bırakıp üzerinden 15 saat geçmesine rağmen analizi başlattığım gibi duruyor. Bir yerlerde hat mı yapıyorum acaba? -Belirlenen 11 deprem ivme kayıtlarını (E-W ve N-S olmak üzere toplamda 22...
Devamını Oku ⇾zemin taşıma gücü yetersiz hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Devamını Oku ⇾Merhaba, projede 16’lık donatıyı hiçbir betonarme elemanda seçmediğim halde perde metrajında çok az miktarda 16’lık donatı görünüyor. Bunu nasıl giderebilirim? Teşekkür ederim…
Devamını Oku ⇾Merhabalar. projemde radyede kesiti yetersiz elemanlar var hatası alıyorum ve bir türlü düzeltemiyorum. birde radye temel basıncı kontrolünde kırmızı çarpı alıyorum fakat ort. taban basıncı 18.49<24 ve maks taban...
Devamını Oku ⇾Aşağıda bıraktığım projede rijitlik merkezi projenin dışında görünüyor kütle merkezi ise olması gerektiği yerde sorunun nerde olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾Çift kollu betonarme merdiveni modelleyemedim. Modelleme (alan tanımı) hususunda yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾Proje zaten simetrik şekilde. 25cm'lik saçak döşemesi 2. katta donatı yetersiz hatası veriyor. Sebebini anlayamadım. Neden olabilir? Statik dışında programla ilgili bir sorun olabilir mi?
Devamını Oku ⇾MERHABA KOLAY GELSİN Eklemiş olduğum projede ara katım bulunmakta bu katta da b1 düzensizliği almaktayım. bu sorunumu bir kaç kişiye sorduğumda ara katları ana katlardan ayırmamı söylediler. o kattaki döşemelerimi...
Devamını Oku ⇾Merhaba. konsol döşemelerde sehim hatalarını gideremedim duvar yüklerini ekleyince sehim hatası veriyor. birde asansör kuyusu perde kesme güvenliği sağlanmıyor hatası veriyor ne yapılabilir. teşekkürler.
Devamını Oku ⇾döşemede ne kadar arttırırsam arttırayım bir türlü çift donatı hatasını gideremiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim
Devamını Oku ⇾MERHABALAR, PROJEDE 3 TARAFI PERDE İLE ÇEVRİLİ BODRUM KAT MEVCUT OLDUĞUNDAN RİJİT KABUL ETTİM FAKAT KAPASİTE ORANINI AŞAN PERDELER VB. HATALAR ALDIM. RİJİT KABUL ETMEYİNCE İSE BU HATALARIN ORTADAN KALKTIĞINI GÖRDÜM...
Devamını Oku ⇾merhaba iç akslardaki su basman perdesini atılmalı mı? Ya da nerelere atmalıyız?
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Projeme performans analizi yapmam gerekiyor ancak analizi bitirmeden program sürekli kendini kapatıyor. sorun ne olabilir. Projemi de ekliyorum.
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Projeme performans analizi yapmam gerekiyor ancak analizi bitirmeden program sürekli kendini kapatıyor. sorun ne olabilir. Projemi de ekliyorum.
Devamını Oku ⇾merhaba modelimdeki perde hatasını ve projede hatalar var mı? Önerilerinize açığım.
Devamını Oku ⇾günaydınlar projemde kesme güvenliği sağlanmıyor lütfen yardımcııııı olur muussunuzz @Ünver ÖZCAN
Devamını Oku ⇾Arkadaşlar merhaba ekteki projede zemin,1 ve 2.kattaki asansör perdesindeki kesme hatasını gideremiyorum .bu konu yardım edebilirimsiniz. iyi çalışmalar dilerim
Devamını Oku ⇾Merhaba S07 kolonu düşeyde 35x70 ama planda 40x70
Devamını Oku ⇾Merhaba, İlk kez kaset döşeme çalışıyorum. Henüz projeme perde eklemedim. Lakin sadece dış kolonların yerine perde koyabilirim. Projemin halini dosya olarak ekledim. Bana eksiklerimi ve tavsiyelerinizi söyler...
Devamını Oku ⇾Herkese merhabalar. Projemi yapıyorum her analiz yaptığımda farklı sonuçlar veriyor. Öncesinde radye temelimi 40 cm çıkarmama rağmen kurtarıyordu şimdi radye temele 50 cm çıkma yapıyorum kurtarmıyor. Metraj öncesinde...
Devamını Oku ⇾