Donatının fazla olduğunu düşünüyorum nasıl azaltabilirim? https://drive.google.com/file/d/1vVVZ3MAjObov8skTViTxFXMi-31DJm9J/view?usp=sharing
Devamını Oku ⇾Radye temel basıncı maximum ve min. değerleri çok yüksek çıkıyor ne yapmalıyım ?
Devamını Oku ⇾ilk müteaahhit projem mimari projede kolon değişikliği yapmadan sorunu çözmem lazım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Devamını Oku ⇾Merhaba;yaptığım projede kiriş açılım detaylarında K07-K08-K09 kirişlerine ait detayları vermiyor. Farklı şeyler denememe rağmen çözüm bulamadım,yardımcı olmanızı rica ediyorum.Teşekkürler.
Devamını Oku ⇾Radye temel basıncı maximum ve min. değerleri çok yüksek çıkıyor ne yapmalıyım ?
Devamını Oku ⇾Merhaba Bodrum kat çizimleri alamıyorum arada çizgi çıkıyor.
Devamını Oku ⇾merhaba,gönderdiğim projede ilk analiz yaptığımda raporda sıkıntı görmüyorum sonra temel kirişlerine baktığımda bazı kirişlerin kırmızı olduğunu görüyorum.tekrar rapora baktığımda rapor değişmiş oluyor ve donatı...
Devamını Oku ⇾Kaset döşemede nervür oluşturulması için bir kenardaki birbirine dik olan kirişleri (k10 ve k07) referans aldım. okla gösterilmiş konsolda nervürü en dış kenara programda alabilir miyim yoksa manuel olarak autocad...
Devamını Oku ⇾RADYE TEMEL BASINCI MAXİMUM VE MİN. DEĞERLERİ ÇOK YÜKSEK ÇIKIYOR NE YAPMALIYIM ?
Devamını Oku ⇾merhabalar, herkese iyi çalışmalar. merdiven çiziminde küçük açılı obje uyarısını düzeltemiyorum, bu yüzden analiz de yaptıramıyorum. ayrıca asansör kaidesi çizimi için ayrı bir kat tanımladım döşemeye yük ataması...
Devamını Oku ⇾projeyi inceleyip göreli kat öteleme hatasını nasıl düzenleyebilirim yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾Camii projesinde B1 düzensizliğini ne yaptıysam gideremedim. AkX AkY değerlerini elle girmeyi denedim yine olmadı. yardımcı olursanız çok sevinirim
Devamını Oku ⇾kaç gündür uğraşıyorum.çok şey deniyorum ama zemin emniyeti olumsuz hatası gitmiyor .bana yardımcı olabilen varsa çok sevinirim
Devamını Oku ⇾merhaba kolay gelsin döşeme bir tane döşemme hatalı bit türlü gideremiyom bir çözüm öneriniz varmı acaba yardımcı olsanız. şimdiden teşekürler
Devamını Oku ⇾Merhabalar, kaset döşemelerde plastik kaset yerine dolgu malzemesi kullanılabilir mi?
Devamını Oku ⇾Zımbalama güvenliği hatası aldığım kolonlara, zımbalama donatısı olarak kapalı etriye şeritleri donatısı tanımladığımda zımbalama donatısı hesabı yapılmıyor. Ne yapmalıyım? (Demo sürümü kullanıyorum.)
Devamını Oku ⇾Merhaba, Statik projemi çözerken, yapıya merdiven eklediğimde pivot hatası ve düğüm noktası hatası gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Bu sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾zemin sınıfım ZE göreli kat ötelemesi kurtarmıyor yardımcı olabilirmisiniz
Devamını Oku ⇾İyi günler, yaptığım projede 25/150 perdelerde oran hatası alıyorum. Nedeni hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Projem ektedir.
Devamını Oku ⇾merhabalar projede zemin taşıma gücünü ne yaparsam kurtaramadım yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim
Devamını Oku ⇾