V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Bim Blog

1/10 AÇIKLIK HATASI

İLK İKİ HATAYI NASIL DÜZELTEBİLİRİM? ORTAYA + ŞEKLİNDE TEMEL Mİ EKLEYEYİM

Devamını Oku ⇾

kesme güvenliği

tüm katlarda aynı kolon ve kirişlerde kesme güvenliği sağlanamadı hatası veriyor, nasıl düzeltebilirim

Devamını Oku ⇾

KONSOL DÖŞEME

MERDİVEN BOŞLUĞUNUN YANINDA BULUNAN KONSOL DÖŞEMENİN ÇÖZÜMÜ NASIL OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Devamını Oku ⇾

KİRİŞ SEHİM SINIRI

ASMOLEN CIKMALARIMDA 25/36 KİRİŞLERİMDE KİRİŞ SEHİM SINIRINI NASIL ÇÖZEBİLİRİM.

Devamını Oku ⇾

RADYE DÖŞEME DONATI YETERSİZ

Herkese merhaba. İyi çalışmalar. Radye döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum. Asma kat modellemesinden emin değilim. Saygılarımla, kolay gelsin.

Devamını Oku ⇾

cami projesi

ilk defa bir cami projesi çizeceğim proje çizimine başlarken ve çizim esnasında dikkat etmem gereken hususlar hakkında yardımcı olabilir misiniz. mesnetleme yaparken, kubbe kalınlığını belirlerken (min. kalınlık bile...

Devamını Oku ⇾

Sehim hatası

K06 K08 kirişlerim sehim hatası veriyor, düzeltemedim, yardımcı olabilecek var mı?

Devamını Oku ⇾

İde 7 de kurtarılmış bir proje ide 10.94 te performans analizi ile kurtarmıyor

ide 7 de kurtarılmış bir proje ide 10.94 te performans analizi yaptığımda bina performansı göçmenin önlenmesi çıkıyor. neden daha önce kurtarılan projede şimdi kurtarmıyor.

Devamını Oku ⇾

ilk projem

Merhabalar herkese, ilk projemi yapıyorum rica etsem bana eksiklerimi ve değerli tavsiyelerinizi söyleyebilir misiniz

Devamını Oku ⇾

Perdede kesme güvenliği sağlanamıyor .

Merhaba herkese ; Perde de kesme güveliği sağlanamıyor ve donatı yetersiz uyarısı alıyorum . Bir çok yöntem denedim ama sonuca ulaşamadım. Projemi ekliyorum .Önerisi olan var mı?

Devamını Oku ⇾

Kolon-Kiriş kesme güvenliği

4 katlı bir yapımda 3. katta kolon kesme güvenliği sağlamıyor. anlamadığım alt katlarda sıkıntı olmayıp üst katta sağlamaması. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum teşekkürler.

Devamını Oku ⇾

pafta düzenlemesi ve layer

pafta oluşturuken aks çizgilerim çok uzakta oluyor devamlı düzeltmem gerekiyor ve layer da problem yaşıyorum. ayarlarından memnun olan arkadaşımız varsa paylaşabilir mi ?

Devamını Oku ⇾

Göreli kat ötelemesi ve zımbalama sorunu

Merhabalar ekteki projeyi bir türlü sonlandıramıyorum sürekli olarak göreli kat ötelemesi-zımbalama sorunları veriyor. Kütle ve rijitlik merkezi birbirlerinden uzak oldu. Henüz zemin etüdü çıkmadı. A1 düzensizliği...

Devamını Oku ⇾

Sürekli Temel kirişi serbest açıklığın 1/10 undan az olamaz

TS500, Madde 10.4.2 de sürekli temellerin tasarım ilkelerinde Sürekli temel kiriş yüksekliği serbest açıklığın 1/10'undan az olamaz diyor. Programda temel kirişi üzerine herhangi bi su basman perdesi koymazsak bu...

Devamını Oku ⇾

anormal taban basınç değerleri alıyorum

3 katlı villada anormal taban basınç değerleri alıyorum https://we.tl/t-EnvPmPkSAB

Devamını Oku ⇾

X ve Y Yönünde Bağ Kirişli Perde Bulunmuyor

Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim?

Devamını Oku ⇾

2m çıkma

Merhabalar, 2m çıkmalar mevcut projemizde bu şekilde tasarım sizce uygun mudur? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Devamını Oku ⇾

Temelde zımbalama güvenliği sağlanamadı hatası

merhaba ekte yüklediğim projemde temelde zımbalama hatası alıyorum. temel kalınlığı kaç olursa olsun yine aynı hatası almaya devam ediyorum. zımbalama donatısı kullandım buda çözüm olmadı. bu konuda yardımcı...

Devamını Oku ⇾
Geri