İLK İKİ HATAYI NASIL DÜZELTEBİLİRİM? ORTAYA + ŞEKLİNDE TEMEL Mİ EKLEYEYİM
Devamını Oku ⇾tüm katlarda aynı kolon ve kirişlerde kesme güvenliği sağlanamadı hatası veriyor, nasıl düzeltebilirim
Devamını Oku ⇾MERDİVEN BOŞLUĞUNUN YANINDA BULUNAN KONSOL DÖŞEMENİN ÇÖZÜMÜ NASIL OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Devamını Oku ⇾ASMOLEN CIKMALARIMDA 25/36 KİRİŞLERİMDE KİRİŞ SEHİM SINIRINI NASIL ÇÖZEBİLİRİM.
Devamını Oku ⇾Herkese merhaba. İyi çalışmalar. Radye döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum. Asma kat modellemesinden emin değilim. Saygılarımla, kolay gelsin.
Devamını Oku ⇾ilk defa bir cami projesi çizeceğim proje çizimine başlarken ve çizim esnasında dikkat etmem gereken hususlar hakkında yardımcı olabilir misiniz. mesnetleme yaparken, kubbe kalınlığını belirlerken (min. kalınlık bile...
Devamını Oku ⇾K06 K08 kirişlerim sehim hatası veriyor, düzeltemedim, yardımcı olabilecek var mı?
Devamını Oku ⇾ide 7 de kurtarılmış bir proje ide 10.94 te performans analizi yaptığımda bina performansı göçmenin önlenmesi çıkıyor. neden daha önce kurtarılan projede şimdi kurtarmıyor.
Devamını Oku ⇾Merhabalar herkese, ilk projemi yapıyorum rica etsem bana eksiklerimi ve değerli tavsiyelerinizi söyleyebilir misiniz
Devamını Oku ⇾Merhaba herkese ; Perde de kesme güveliği sağlanamıyor ve donatı yetersiz uyarısı alıyorum . Bir çok yöntem denedim ama sonuca ulaşamadım. Projemi ekliyorum .Önerisi olan var mı?
Devamını Oku ⇾4 katlı bir yapımda 3. katta kolon kesme güvenliği sağlamıyor. anlamadığım alt katlarda sıkıntı olmayıp üst katta sağlamaması. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum teşekkürler.
Devamını Oku ⇾pafta oluşturuken aks çizgilerim çok uzakta oluyor devamlı düzeltmem gerekiyor ve layer da problem yaşıyorum. ayarlarından memnun olan arkadaşımız varsa paylaşabilir mi ?
Devamını Oku ⇾Merhabalar ekteki projeyi bir türlü sonlandıramıyorum sürekli olarak göreli kat ötelemesi-zımbalama sorunları veriyor. Kütle ve rijitlik merkezi birbirlerinden uzak oldu. Henüz zemin etüdü çıkmadı. A1 düzensizliği...
Devamını Oku ⇾TS500, Madde 10.4.2 de sürekli temellerin tasarım ilkelerinde Sürekli temel kiriş yüksekliği serbest açıklığın 1/10'undan az olamaz diyor. Programda temel kirişi üzerine herhangi bi su basman perdesi koymazsak bu...
Devamını Oku ⇾3 katlı villada anormal taban basınç değerleri alıyorum https://we.tl/t-EnvPmPkSAB
Devamını Oku ⇾Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim?
Devamını Oku ⇾Merhabalar, 2m çıkmalar mevcut projemizde bu şekilde tasarım sizce uygun mudur? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Devamını Oku ⇾merhaba ekte yüklediğim projemde temelde zımbalama hatası alıyorum. temel kalınlığı kaç olursa olsun yine aynı hatası almaya devam ediyorum. zımbalama donatısı kullandım buda çözüm olmadı. bu konuda yardımcı...
Devamını Oku ⇾