V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Bim Blog

kolon-kiriş kesme güvenliği

merhaba,projedeki kolon-kiriş kesme güvenliğini nasıl giderebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.kolon yönlerinde mimariden dolayı değişiklik yapamıyorum,kirişlere de kaçıklık ayarlasam da Ve-Vmax arası çok fazla...

Devamını Oku ⇾

çatlak sınırı aşılıyor hatası

projemde tüm kirişlerde yapı dışı nemli işaretlediğim de çatlak sınırı aşılıyor hatası alıyorum . bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Devamını Oku ⇾

Döşeme kalınlığı

İyi akşamlar iki sorum olacaktı 1- projemde döşeme kalınlığını sağlatamadım(D23-D25 ve D02-D03) bundan dolayı döşeme hesap aksı edit bölümünden çift yön kısa-uzun bölümünde değişiklik yaptım sorun çözüldü 15 cm...

Devamını Oku ⇾

KOLON EKLEMEDE ÇIKAN SORUNLAR

Projeyi çözdüm kurtarıyordu sonra kolon ekledim 30*30 yaptığımda kurtaran kolon 30*40 yaptığımda göreli kat ötelemesi sorunu oluşmaya başladı hangi yönde arttırsam da rijitlik sorunu devam ediyor sebebi nedir? veya...

Devamını Oku ⇾

kaset döşemenin bağlı olduğu perdelerin kalınlığı yetersiz olduğu söylenmiştir.

arkadaşlar binanın 3.4 ve 5. katındaki kaset döşemenin sehim yapılacağını ve kaset döşemenin bağlı olduğu perdelerin kalınlığı yetersiz olduğu söylenmiştir. Bu konuda bir mühendisle görüştüm ve aynı şekilde beyan...

Devamını Oku ⇾

CAMİ PROJESI KUBBE KONTROLLÜ

Merhaba değerli meslektaşlarım. ilk defa cami projesi çizdim kubbesi büyük geldi bana ama program kurtardı. acaba yanlış yaptığım birşey mi var yardımcı olur musunuz. fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim. teşekkür...

Devamını Oku ⇾

projem hakkında fikir

Asmolen döşeme ile çözümlenmiş Projem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Devamını Oku ⇾

EKTEKİ PROJEYİ İNCELER MİSİNİZ FİKİR OLMASI AÇISINDAN EKSİKLERİMİ GÖRMEK İSTİYORUM.

-12.50 KOTUNDAKİ ASANSÖR KULESİNİ 13.50 KOTUNDAN ÜST KOT VEREREK MODELLEDİM VE İKİSİDE AYNI KALIP PLANINDA ÜST ÜSTE GELECEK KALIP PLANINDA NASIL BİR DÜZENLEME YAPMALIYIM. -EĞİMLİ DÖŞEME MODELLEMEM DOĞRU MU -...

Devamını Oku ⇾

Performans Analizi Hakkında

Selamlar, Röntgen ve sıyırma yapılmamış yapı elemanlarının düşey yüklere göre tasarlanarak donatılarının program tarafından otomatik olarak seçilmesi hakkında bir sorum olacak. Önceki versiyonlarda analiz seçenekleri...

Devamını Oku ⇾

kolon kiriş kesme güvenliği sağlanmıyor

projeye bakıp yardımcı olur musunuz kolon yönlerinin değişmemesi lazım

Devamını Oku ⇾

Cami projesi kubbe çizimi

Camii projemde kubbe çizimi sonrası mesnet koşullarını belirle sekmesini açıyorum ancak yapı ile birlikte çözüm seçeneğini işaretleyemiyorum sorun nereden kaynaklanıyor çok anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Devamını Oku ⇾

Kolon-Kiriş Kesme Güvenliği hatası

projemde kesme güvenliği ile kolon-kiriş kesme güvenliği sorununu çözemiyorum. kolonların ebatlarını da büyütüyorum. beton sınıfını da arttırıyorum fakat çözüm olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını Oku ⇾

fabrika projesi

Merhaba arkadaşlar bir fabrika projesi yapacağım. Çatı ve üç tarafı sandviç panel bir tarafı siligon cephe cam olacaktır. Kirişlere ve yapıya ilave vermem gereken yük olmalı mıdır ? dikkat etmem gereken hususlar...

Devamını Oku ⇾

TEMELDE İLAVE ÇOK FAZLA İLAVE DONATI VERİYOR

BU PROJEDE 30 CM AMPARTMAN YAPMAMA RAMEN ÇOK FAZLA İLAVE DONATI VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Devamını Oku ⇾

TEMELDE ÇOK FAZLA İLAVE DONATI VERİYOR

BU PROJEDE AMPARTMAN YAPMAMA RAMEN ÇOK İLAVE DONATI VERİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

Devamını Oku ⇾

Aynı proje birinde 1. Modda burulma var diğerinde yok

1. Modda hata çıkan projemi perde ekleyerek düzeltmiştim. çıktıya hazır hale getirdim. hiç bir değişiklik yapmamış olmama rağmen sonradan tekrar 1. modda burulma çıkmaya başladı. Eklediğim 2 aynı projede birinde...

Devamını Oku ⇾
Geri