Ekteki projemde göreli kat ötelenmesi değeri çok yüksek birkaç günüdür denememe rağmen hatayı düzeltemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾Radye temelde donatı yetersiz hatası alıyorum ve çözüm bulamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾merhaba, ofiste kopyalayıp eve getirdiğim dosyalar laptoptan açtığımda başlıktaki hatayı veriyor sebebi ne olabilir son sürümü dahil indirdim ama olmadı.yardımcı olursanız süper olur.
Devamını Oku ⇾Merhaba Bu katsayının seçilirken okul için 0,60 hastane için 0,30 olmasının sebebi nedir acaba? Tabloda hiç yazılmayan vasıfta bir yapı yapılırsa bunu neye göre seçeceğiz?
Devamını Oku ⇾Ekte verdiğim projemde y yönünde kat öteleme hataları vermekte..perde sayılarını artırmama rağmen kat öteleme değerleri daha yüksek çıktı...yardımcı olursanız sevinirim..bir yerde göremedğim hata mı var anlayamadım..
Devamını Oku ⇾Bulunduğumuz yerde kot farkından dolayı kademeli temel yapılmalı, tasarımında ekstra eklenebilecek bir şey var mı ?
Devamını Oku ⇾Bodrum katlardaki köşe kolonlardaki donatı sorununu aşamıyorum. Mimariden ötürü mevcut duruma fazla perde ekleyemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Devamını Oku ⇾4. sınıf öğrencisiyim. Hem eksiklerimi söylerseniz hem de problemi çözerseniz çok memnun olurum.
Devamını Oku ⇾İnşaat mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Projemdeki yanlışlık nedir? Su basman kotunda perde boylarında bir yanlışlık var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Proje yüklerken siteden kaynaklı bir sorun oluyor...
Devamını Oku ⇾10.8 de radye temel zımbalama hatası alıyorum 10.02 de o hatayı almıyorum bunun nedeni nedir
Devamını Oku ⇾göreli kat ötelemesi yüksek hatasını bir türlü düzeletemedim..proje ektedir..şimiden teşşekkür ederim..
Devamını Oku ⇾Selam arkadaşlar yapmış olduğum projede perdede sadece bodrum katta Zımbalama hatası veriyor çözüm yöntemi hakkında yardımcı olurmusunuz.
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Üzerinde çalıştığım bir projede bodrum kat köşe kolonlarında çok fazla düşey donatı çıkıyor. Bİr üst katında ise normale dönüyor. Bodrum katın tamamı çevre perdesi ile çevrili.s6- s7-s30-s31 kolonlarında...
Devamını Oku ⇾Z+5 katlı bina da 5. katda ki kolon da (s1) donatı eksikliği hatası veriyor. düzeltmeye çalıştığım zamanda z+4 katdaki kurtaran demirin neredeyse 2 katını atmam gerekiyor ve bunu saha da uygulamak imkansız.bir diğer...
Devamını Oku ⇾Aşağıda vermiş olduğum projede perde boyutlarını büyütmeme rağmen projedeki perdeler kurtarmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
Devamını Oku ⇾merhaba projemi inceleyebilir misiniz yönetmeliğe aykırı bir şey var mı. duvar yüklerini de tanımladıktan sonra çıktı alabilir durumdamamı. iki tip analiz yapın diyor.tam olarak nasıl yapılacak.veya gerek varmıdır...
Devamını Oku ⇾Merhaba. Yaptığım modellemede bu kadar fazla hata beklemiyordum herhangi bir geometri hatası da yok acaba bunun farklı bir nedeni olabilir mi? Mesela aynı özellikteki 2 kirişten birinde sorun yokken diğerinde var.
Devamını Oku ⇾merhaba ilk defa mantar döşeme yapıyorum. projeyi inceleyebilirmisiniz. . böyle olabilirmi. yardımcı olursanız çok sevinirim. tasarım doğru tasarımmı. ve hatalar nasıl giderilir
Devamını Oku ⇾Merhabalar projemde temeli tek yönlü sürekli temel olarak çözdüm fakat hesap raporunda düz ve montaj donatılarını göstermiyor. çizimi almak istediğimde ise sadece gövde donatılarını gösteriyor. biraz acil bir iş bana...
Devamını Oku ⇾