cassabotanic
Tanınmış Üye
ozguer":2ppz541b' Alıntı:1-duvarlarlarda ofset , fillet ,chamfer komutunun eklenmesi.. (aynı xxxxxxxx deki gibi)
2-programın obje yakalama özelligi zayıf. daha gelişmil yakalama özelliginin olması gerek( mesela duvarlarda sadece dügüm noktası yada iki düğüm noktası arasındaki doğrultudan yakalıyor ) duvarın her iki yönünden, ortasında ( bu var sanırım ama zayıf) , xxxxxxxx deki gibi sayı yada yüzde girerek olusturulan dölümlerden yakalayabilmeli.
3-bence Cahos group ile anlaşılıp )) vray gibi gelişmiş render motoru eklenmeli... mevcut render motoru berbat..(hala kameranın ne gergi vardı diye düşünüyorum... ki kameranın sadece 2 ayarı var ) )
4-duvarı uzattız zaman eger bir kolonun içinden geçiyorsa duvar bölünmüyor... ( bunu tez düzeltin ) )
5-referan noktadan belli bir uzaklık girip öteleyerek duvar ,kolon , kiriş vs.. oluşturula bilmeli.. malesef bu yok... ( parall ve dik referan komutu var ama bu çok da kullanışlı değil)
ben daha önce ve hala xxxxxxxx kullanan birisi olarak bunları yazıyorum... tabiki her iki programın kendine göre artıları ve eksileri var ... fakar programa hız ve işlevsellik katacak okadar çok şey varki...
aslında size xxxxxxxx den ajanlık yapıyorum ))
mesela sizin arazi kontrolleriniz xxxxxxxx inkine 10 basar ))
mesela profil objeleriniz xxxxxxxx e onbasar...
dediklerimi yabana atmayınız...
saygılarımla özgür karaağaç )
Siz Arcicad kullanıcısı olarak gidip onların sitelerinde yapın ajanlığınızı . Ne işiniz var burda.
ideCAD'in Render motoru en az arcicadin kullandığı motor kadar güçlü. Hazırlayın bir sahne vray ile alın render sonra aktarın ideCAD ile alın bu iki sonucu karşılaştırın. Bunu yapmazsanız sizin "Berbat" nitelemesine uygun bir kişilik olduğunuz anlaşılacaktır. Lütfen aynı sahneyi hem ideCAD de hem de Arcicadde render edin sonucu burada yayımlayın ve böylece neyin "berbat" olduğu anlaşılsın.
Diğer önerileriniz için teşekkürler.
ideCAD in arcicadden en büyük üstünlüğü gerçekten BIM olması yani Mimari Statik entegrasyonu.