Admin":buy6054h' Alıntı:ideCAD özelleştirmeleri (kısayollar ve toolbar'lar) windows'ta tanımlı her kullanıcı için windows registry'sinde saklanır. Bu kısayolları registry editor kullanarak alma imkanı var, ancak yapılacak yanlış bir işlem registry'de problemlere yol açabilir.
6.0054 versiyonundan itibaren kayıt yapısını değiştirdik ve yeni güncellemelerde yaptığınız özelleştirmeler kaybolmayacak.
muhendismy":115fvkll' Alıntı:Admin":115fvkll' Alıntı:ideCAD özelleştirmeleri (kısayollar ve toolbar'lar) windows'ta tanımlı her kullanıcı için windows registry'sinde saklanır. Bu kısayolları registry editor kullanarak alma imkanı var, ancak yapılacak yanlış bir işlem registry'de problemlere yol açabilir.
6.0054 versiyonundan itibaren kayıt yapısını değiştirdik ve yeni güncellemelerde yaptığınız özelleştirmeler kaybolmayacak.
Sevinerek 5.0054 versiyonunu yükledim ama sonuç hüsran yada ben mi bilmiyorum bu konuya yardım edein kısa yollarım için en az 2 saat uğraşmam gerekiyor. defalarca bununlauğraşmak istemiyorum.
HakanŞahin":14mos9q9' Alıntı:muhendismy":14mos9q9' Alıntı:Admin":14mos9q9' Alıntı:ideCAD özelleştirmeleri (kısayollar ve toolbar'lar) windows'ta tanımlı her kullanıcı için windows registry'sinde saklanır. Bu kısayolları registry editor kullanarak alma imkanı var, ancak yapılacak yanlış bir işlem registry'de problemlere yol açabilir.
Sevinerek 5.0054 versiyonunu yükledim ama sonuç hüsran yada ben mi bilmiyorum bu konuya yardım edein kısa yollarım için en az 2 saat uğraşmam gerekiyor. defalarca bununlauğraşmak istemiyorum.
54'den sonra program kendisi alacak...
Ayrıca kısa yol özelleştirme işi 2 saatinizi alıyorsa ve durum sizin için hüsransa PCsinizi bana gönderin ben sizin için yaparım..
Bir kere daha yapın bu kadar zor mudur yani?
Oznb":2ppesea4' Alıntı:Perdelerin kafalarında kaçıklık verme imkanı olsa akslarda perdeleri bölünmese çok güzel olacak.tek perdeyi 2 - 3 perde gibi tanımlanıyor. Bunu tek perde yapma şansımız yok mu?